Πατέρας ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Τρία χρόνια μετά τροχαίο στην Εθνική Οδό όπου έχασε σύζυγο και γιο

Υπάτιος Πατμάνογλου

Η ζωή χαμογέλασε ξανά στον Υπάτιο Πατμάνογλου, τρία χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο στο 83ο χλμ. Αθηνών – Λαμίας, όπου η Porsche του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο του αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους η σύζυγός του και ο 2,5 ετών γιος του. 

Τώρα, φαίνεται πως ο 43χρονος έχει βρει και πάλι τις ισορροπίες στη ζωή του και σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso έγινε και πάλι πατέρας. 

Αυτό είναι το ποσό που θα πάρει ο Πατμάνογλου από τον «Mr Jumbo»

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου το 2019 είχε παντρευτεί με τη δεύτερη σύζυγό του και απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Πριν από λίγες μέρες υποδέχθηκαν στον κόσμο τον γιο τους. 

Υπάτιος Πατμάνολγου Πατέρας

Ο ίδιος έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση με ανάρτησή του στο Facebook, όπου ανέβασε μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου του. 

«Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του θεού και Υπεραγία Θεοτόκε σας ευχαριστώ που εισακούσατε τις προσευχές μου…. Κομάντο μου καλώς ήρθες στον Κόσμο», έγραψε.

Συγκίνηση και οδύνη στο μνημόσυνο της Αποστολίας και του μικρού Παύλου Πατμάνογλου

Το τροχαίο που είχε συμβεί παραμονές Καθαράς Δευτέρας είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στα πάρκινγκ που υπάρχουν παραπλεύρως της εθνικής οδού. 

Ο ίδιος βγήκε από το αυτοκίνητο, όμως η σύζυγός του και ο μικρός γιος τους, τον περίμεναν μέσα σε αυτό. 

Eρωτήματα προκαλεί η διαθήκη που άφησε ο γιος του «Μr Jumbo» τρεις μήνες πριν το δυστύχημα στην εθνική οδό

Μέσα σε δευτερόλεπτα μια μαύρη Porsche  ανετράπη της πορείας του και καρφώθηκε πάνω στο αυτοκίνητο. Μια έκρηξη σγκλόνισε τον τόπο και μετά σιωπή. 

Ραγίζει καρδιές ο Υπάτιος Πατμάνογλου: Το μήνυμά του για τα γενέθλια της γυναίκας του που σκοτώθηκε στο τροχαίο με την Πόρσε

Ο Υπάτιος, κρατώντας το κεφάλι του δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τον είχε βρει. Η σύζυγος και ο γιος του ήταν νεκροί, όπως νεκροί ήταν ο οδηγός της Porsche, ο νεαρός γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo κι ένας φίλος του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. 

Ο φόρος αίματος στην άσφαλτο για μια ακόμα φορά ήταν βαρύς, ενώ όλη η Ελλάδα θρήνησε για τα τέσσερα θύματα της τραγωδίας αυτής. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top