Αυτό είναι το ποσό που θα πάρει ο Πατμάνογλου από τον «Mr Jumbo»

Τι διεκδικούσε ο ίδιος και τι αποφάσισε το δικαστήριο

Αρκετά χαμηλότερο, σε σχέση με αυτό που ζητούσε, είναι το ποσό που θα λάβει τελικά ο Υπάτιος Πατμάνογλου από την οικογένεια Βακάκη, για το τρομακτικό δυστύχημα της 26ης Φεβρουαρίου 2017, που οδήγησε στον θάνατο τη σύζυγό του, Αποστολία, και τον τρίχρονο γιο του, Παύλο.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου και συγγενικά του πρόσωπά ζητούσαν συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα μισά ο κ. Πατμάνογλου. Ωστόσο το δικαστήριο «κούρεψε» το συνολικό ποσό της αποζημίωσης στα περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Η αγωγή της οικογένειας Πατμάνογλου και των συγγενών της αδικοχαμένης Αποστολίας και του τρίχρονου αγοριού της είχε συζητηθεί το Φεβρουάριο του 2018, ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου γαμπρός – Δείτε video από τον γάμο του

Τότε, ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, είχε πέσει, οδηγώντας με ιλλιγιώδη ταχύτητα την Porsche, που είχε δανειστεί από τον πατέρα του εκείνη την μέρα, πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου, που βρισκόταν σταθμευμένο, με τη γυναίκα και το αγοράκι του μέσα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top