Κρήτη: Νεκρή από ανακοπή 20χρονη στα Μάλια

Θα κηδευτεί στην Κρήτη που τόσο αγαπούσε

Ένα κορίτσι μόλις 20 ετών άφησε στην τελευταία της πνοή στα Μάλια της Κρήτης όταν έπαθε ανακοπή. Η κοπέλα με καταγωγή από τη Βρετανία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως οι γιατροί δεν καταφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. 

Η νεαρή Κλόη ήταν η πριγκίπισσα της διασκέδασης όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι της στα Μάλια. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως τα εντυπωσιακά μπλε μάτια της έκλεισαν για πάντα, τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά.

Μύκονος: Αναζητά τα αίτια της τραγωδίας η οικογένεια της 18χρονης

Βρισκόταν στο νησί για να απολαύσει τις διακοπές της μετά από μια δύσκολη χρονιά, όμως ξαφνικά κατέρρευσε. Όσοι βρίσκονταν γύρω της αμέσως κάλεσαν το ασθενοφόρο.

«Μετά την ανακοπή έμεινε μισή ώρα χωρίς οξυγόνο και έπαθε εγκεφαλική βλάβη» ανακοίνωσε το Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόταν την Κρήτη. Για πολλά χρόνια εργαζόταν σε μπαρ και κλαμπ της περιοχής. Ο δυναμικός χαρακτήρας της έκανε δημοφιλή την όμορφη κοπέλα, η οποία είχε πολλούς Έλληνες φίλους από τα Μάλια.

Κρήτη: Νεαρός έπεσε από τα βράχια στα Σεϊτάν Λιμάνια

Kατόπιν απόφασης της οικογένειάς της, η νεαρή κοπέλα θα κηδευτεί στην Κρήτη, που αγάπησε τόσο πολύ, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Οι γιατροί περιμένουν να βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την αιτία θανάτου της νεαρής κοπέλας

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top