Κορωνοϊός: Υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονικής βρέθηκε θετικός στον ιό

Διενεργήθηκε απολύμανση στον χώρο, όπου εργαζόταν

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε υπάλληλος στο τμήμα καυσίμων του Δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο στεγάζεται στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, σε απομακρυσμένη περιοχή από τις υπόλοιπες λειτουργίες του Σταθμού. 

Γώγος: «Τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν γρήγορα»

Σύμφωνα με το thestival.gr ο υπάλληλος επικοινώνησε χθες το βράδυ με τον προϊστάμενο της υπηρεσία τους και του ανέφερε πως παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα. 

Σε συνεννόηση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» ο υπάλληλος μετέβη εκεί και υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Τσιόδρας για κορωνοϊό: Κάθε κρούσμα δίνει άλλο ένα - Καμπανάκι κινδύνου

Αμέσως δόθηκε εντολή από τη Δημοτική Αρχή να γίνει απολύμανσή στον χώρο. Στο τμήμα καυσίμων εργάζεται ένα ακόμα άτομο, το οποίο, αν και δεν παρουσιάζει συμπτώματα, εξαιρέθηκε από την υπηρεσία του και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. 

Κορωνοϊός: 29 τα κρούσματα από τον γάμο στην Αλεξανδρούπολη

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας επικοινώνησε χτες βράδυ με τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτη Αρκουμανέα, ζητώντας του στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού να προγραμματιστούν νέα προληπτικά τεστ σε εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top