Κορωνοϊός: 29 τα κρούσματα από τον γάμο στην Αλεξανδρούπολη

Καλεσμένη από τη Γερμανία σκόρπισε τον ιό

Τα 29 έφτασαν τα κρούσματα κορωνοϊού σε ανθρώπους που βρέθηκαν στον γάμο στην Αλεξανδρούπολη, ενώ εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός θα διπλασιαστεί, καθώς οι καλεσμένοι έφταναν τους 200 – 250.

Κορωνοϊός: 121 νέα κρούσματα – Ρεκόρ στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr η γυναίκα που ήταν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στον γάμο είχε έρθει από τη Γερμανία. Δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. 

Με το που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό η καλεσμένη στον συγκεκριμένο γάμο, αμέσως σήμανε συναγερμός στις υγειονομικές αρχές. Η ίδια μάλιστα δεν αισθανόταν καλά την ημέρα του γάμου και μάλιστα επέστρεψε στο σπίτι της μετά την τελετή. 

Κορωνοϊός – Αλεξανδρούπολη: Επιβεβαιώθηκαν άλλα 13 κρούσματα από τον γάμο

Την Κυριακή πήγε μόνη της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου της έγινε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Η γυναίκα ενημέρωσε αμέσως τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή και τουλάχιστον είκοσι άτομα έσπευσαν στο νοσοκομείο για να κάνουν κι εκείνα το τεστ για τον κορωνοϊό. 

Κορωνοϊός: Εννέα κρούσματα σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη

Τεστ θα γίνουν σε όλους τους καλεσμένους και γι’ αυτό εκτιμάται πως ο αριθμός των κρουσμάτων από τον συγκεκριμένο γάμο μπορεί να αυξηθεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top