Μυρτώ της Πάρου: «Πριν 8 χρόνια σαν σήμερα ένα τέρας σου κατέστρεψε τη ζωή»

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας της στο Facebook

Η Μυρτώ

Ήταν πριν από οχτώ χρόνια, 22 Ιουλίου 2012 όταν η Ελλάδα συγκλονίζεται από την άγρια επίθεση που δέχθηκε η μικρή Μυρτώ από Πακιστανό σε παραλία της Πάρου κατά τη διάρκεια των διακοπών της. 

Συγκίνηση για την Μυρτώ της Πάρου: Το πρώτο της μπάνιο μετά από εφτά χρόνια

Το κορίτσι βρέθηκε ημίγυμνη, άγρια χτυπημένο και σε κώμα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή, όπου είχε πάει μόνη της μια μικρή βόλτα, όσο η μητέρα της και η αδελφή της ήταν στην παραλία. 

Στο γήπεδο, αγκαλιά με παίκτες της ΑΕΚ η Μυρτώ

Λίγη ώρα αργότερα ήταν εκείνη που βρήκε το παιδί της άγρια κακοποιημένο, μόλις στην ηλικία των 15 ετών. 

Οχτώ χρόνια μετά η Μυρτώ και όλη η οικογένειά της συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, ελπίζοντας ότι η κατάσταση του κοριτσιού θα βελτιωθεί. 

ΔΑΚΡΥΑ στο εφετείο για την Μυρτώ της Πάρου:«Τη χτύπαγα με δύναμη στα βράχια»-ΞΕΣΠΑΣΕ στο Star η μαμά του κοριτσιού

Χθες το απόγευμα, η μητέρα της με μια σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook ξέσπασε εναντίον όλων όσων, όπως λέει ξέχασαν την Μυρτώ και την άφησαν να παλεύει μόνη της. 

ΕΞΙΤΗΡΙΟ για την Μυρτώ μετά από 5 χρόνια νοσηλείας-Βιάστηκε και κακοποιήθηκε απο Πακιστανό στα βράχια της Πάρου

«Σαν σήμερα ακριβώς 22 Ιουλίου πριν 8 χρόνια, ένα τέρας κατέστρεψε την ζωή σου», έγραψε η μητέρα της Μυρτούς. «Ζεις γιατί ο Θεός το θέλει και σε βοηθά. Όχι το κράτος, αυτό σε ξέχασε, σε άφησε στην άκρη να ξεχαστείς, ανεύθυνα χωρίς ντροπή να πολεμάς μόνη σου, λες και δεν έφταιξε αυτό για ό,τι συνέβη. Όσο ζω θα φωνάζω για εσένα θα παλεύω για εσένα , και θα ελπίζω να σε δω έστω λίγο καλύτερα» συνέχισε χωρίς να μπορεί να κρύψει την πίκρα της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top