Γυναίκα ετών 86 πήρε πτυχίο νοσηλευτικής με άριστα!

Τι συμβουλές δίνει στα νέα παιδιά;

Ένα όνειρο ζωής κατάφερε να εκπληρώσει η 86χρονη Σουλτάνα Γκέσιου, η οποία σπούδασε σε νυχτερινό λύκειο και απέκτησε απολυτήριο με την ειδικότητα της βοηθού νοσηλευτή.

21χρονο μοντέλο: Η νέα ζωή στη Μυτιλήνη μετά την αθώωσή της

Η κυρία Σουλτάνα σίγουρα δεν αποτελεί μια συνηθισμένη περίπτωση μαθητών που αποφοίτησαν απο το εν λόγω σχολείο και συνιστά παράδειμα προς μίμηση, καθώς μπόρεσε να πραγματοποιήσει ένα τεράστιο απωθημένο της, αποδεικνύοντας παράλληλα πως ποτέ δεν είναι αργά να επιχειρούμε στη ζωή πράγματα που μας «γεμίζουν».

Το 2016, αφού αποφοίτησε από το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας με άριστα (19,6), πηρε την απόφαση να τελειώσει αυτό που άρχισε κάτι που εν τέλει το πέτυχε.

Δίκη Κοιλάδα: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας κατά της συζύγου του καπετάνιου

Η ίδια αναγκάστηκε λόγω πολέμου να παρατήσει το σχολείο, ενώ μετά το τέλος του, ούσα παιδί της αγροτικής υπαίθρου βοηθούσε την οικογένειά της για τα προς τα ζην, έχοντας πάντα ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού της να μάθει γράμματα. «Σήμερα αυτά που ονειρευόμουν τα κέρδισα», εξομολογείται «φουσκώνοντας» από υπηρηφάνεια και κρατώντας στο χέρι το πτυχίο της.

Μάλιστα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, παροτρύνοντας όλα τα παιδιά να επιδιώκουν την ολοκλήρωση σπουδών τους: «Θα στείλω σε όλον τον κόσμο το μήνυμα να ξέρουν ιδίως τα παιδιά να μην αφήνουν ποτέ το σχολείο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top