21χρονο μοντέλο: Η νέα ζωή στη Μυτιλήνη μετά την αθώωσή της

Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, δικηγόρος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, του 21χρονου μοντέλου, που είχε συλληφθεί πριν από 1,5 χρόνο στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη. 

Οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου με την κοκαΐνη - Επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο κος Κεχαγιόγλου μίλησε για την καινούργια ζωή της Ειρήνης, μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, ενώ όπως ο ίδιος αποκάλυψε το 21χρονο πρώην μοντέλο, βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της, τη Μυτιλήνη και έχει κάνει ήδη μια καινούργια αρχή στη ζωή της. 

Όπως είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, «η Ειρήνη αθωώθηκε αμετάκλητα, γύρισε στην Μυτιλήνη, είναι μαζί με τους γονείς της με τον μικρό της αδερφό τον Ταξιάρχη. Χρωστάω μία επίσκεψη στον πατέρα της, τη μητέρα της και την Ειρήνη ίσως μες στον Ιούλιο. Είναι καλά, δούλεψε για κάποιο διάστημα σε ένα καφέ, τώρα κοιτάει και τα επόμενα της βήματα. Είναι πολύ καλά».

Οι πρώτες φωτογραφίες της Ειρήνης μετά την αθώωση στο Χονγκ Κονγκ

Ερωτηθείς από τη Ζήνα Κουτσελίνη αν σκέφτεται να συνεχίσει τις σπουδες της η 21χρονη Ειρήνη, ο κος Κεχαγιόγλου απάντησε «Θέλει να δουλέψει δεν θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της. Θέλει να βρει μια δουλειά και να εργαστεί. Η Ειρήνη εάν καταδικαζόταν θα τελείωνε η ζωή της. Θα καταδικαζόταν σε 30 χρόνια και θα εξέτιε τουλάχιστον τα 20. Εάν επιβίωνε». 

Δείτε εδώ όλη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top