Ισόβια στη «φόνισσα του Κορωπίου» - Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό

Έρευνα και για τον σύντροφό της και πρώην σύζυγο του θύματος

Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 18 μήνες και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ καταδικάστηκε η φόνισσα του Κορωπίου. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, ομόφωνα, απέρριψε τα αιτήματα της 30χρονης κατηγορουμένης για αναγνώριση ελαφρυντικών και την έκρινε ένοχη για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του συντρόφου της μπροστά στα μάτια των παιδιών της , πριν από τέσσερα χρόνια.

Φόνισσα Κορωπίου: «Την παρακολουθούσε- Η 35χρονη φοβόταν για τη ζωή της»

Την ενοχή της αποκαλούμενης «φόνισσας του Κορωπίου» αποφάσισε, νωρίτερα ομόφωνα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας αφού εισηγήθηκε την καταδίκη της αποκαλούμενης «φόνισσας του Κορωπίου» ζήτησε να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και τα πρακτικά της δίκης να αποσταλούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να ερευνηθεί τυχόν συνέργεια στην υπόθεση του 45χρονου άνδρα που αποτέλεσε το μήλον της έριδος μεταξύ των δυο γυναικών με μοιραία κατάληξη.

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" το χρονικό της υπόθεσης.

Η γυναίκα- μητέρα δύο παιδιών, η οποία, σε ηλικία 26 ετών, μαχαίρωσε έξι φορές την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της, μέσα στο σπίτι της και μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της, τον Αύγουστο του 2016, βρέθηκε στο εδώλιο το πρωί της Τρίτης. 

«Πρώτη φορά ακούω τόσες πολλές φορές να λέει κατηγορούμενος “δε θυμάμαι, δε θυμάμαι”» σχολίασε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της οικογένειας του θύματος, μιλώντας στη Ρούλα Κουσκουρή και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Η κατάθεση του πατέρα της φόνισσας του Κορωπίου: «Το θύμα την απειλούσε» 

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η Εισαγγελέας ζήτησε να ασκηθεί στον πρώην σύζυγο του θύματος και σύντροφο της φερόμενης δράστιδος, ποινική δίωξη για συνέργεια. 

Έγκλημα Κορωπί: «Τα ανίψια μου φώναζαν “μη σκοτώνεις τη μαμά”» 

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα είχε δύο παιδιά με τον 45χρονο (41χρονο τότε) και η φερόμενη δράστις είχε αποκτήσει άλλα δύο παιδιά με τον ίδιο άντρα, με τον οποίο ήταν σε σχέση.

Τα δύο ανήλικα παδιά του θύματος ήταν παρόντα στη δολοφονία της μητέρας τους και την επιμέλειά τους έχει αναλάβει η αδελφή της άτυχης κοπέλας. 

Τι είπε η αποκαλούμενη «φόνισσα του Κορωπίου» στην απολογία της

«Οφείλω μια συγνώμη για τον πόνο που έχω προκαλέσει στους ανθρώπους και τα παιδιά της συγχωρεμένης και στα δικά μου. Είχαμε πολύ ωραία σχέση από το 2010- 2014. Δεν ήξερα ότι είχε άλλη οικογένεια. Ξαφνικά ενώ ήμουν ήδη έγκυος 5 μηνών, μου είπε ότι ήταν παντρεμένος, χωρισμένος. Και εγώ και η συγχωρεμένη του ζητούσαμε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. […] Εκείνη τη μέρα δεν είχα σκοπιμότητα να έχω το μαχαίρι να σκοτώσω άνθρωπο […]».

Η ίδια περιγράφει στην απολογία της ότι τη μέρα του φονικού, το θύμα της έκανε νόημα να σταματήσει ενώ η ίδια περνούσε με το αυτοκίνητο. Ισχυρίζεται ότι το θύμα άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού κι έβριζε τη δράστιδα. Σε ερώτηση της προέδρου τι έλεγε το θύμα, η κατηγορούμενη απάντησε ότι «δεν μπορώ να πω. Εδώ και δύο χρόνια προσπαθώ να μπω στον ίσιο δρόμο, δε θέλω να αμαρτάνω».

Επίσης, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι δε γνώριζε ότι ο σύντροφός της και το θύμα είχαν πάρει διαζύγιο και ότι αυτός ο άνδρας της κορόιδευε και τις δύο. 
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top