Φόνισσα Κορωπίου: «Την παρακολουθούσε- Η 35χρονη φοβόταν για τη ζωή της»

Τι κατέθεσαν η φίλη και ο γαμπρός του θύματος

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ένα ζοφερό τοπίο μέσα στο οποίο ζούσε το θύμα, υπό το καθεστώς συνεχόμενων απειλών από τη 29χρονη κατηγορουμένη, την αποκαλούμενη «φόνισσα του Κορωπίου» περιέγραψαν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, όπου δικάζεται η συγκεκριμένη υπόθεση, μάρτυρες που κατέθεσαν στο ακροατήριο.

Η κατάθεση του πατέρα της φόνισσας του Κορωπίου: «Το θύμα την απειλούσε»

Το στυγερό έγκλημα είχε λάβει χώρα τον Αύγουστο του 2016. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, η κατηγορούμενη δολοφόνησε με πέντε μαχαιριές την 35χρονη σύζυγο του άντρα με τον οποίο είχε αποκτήσει εξωσυζυγική σχέση. Το έγκλημα έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του θύματος.

Έγκλημα Κορωπί: «Τα ανίψια μου φώναζαν “μη σκοτώνεις τη μαμά”»

Για την υπόθεση αυτή, σε πρώτο βαθμό η 29χρονη κατηγορούμενη είχε καταδικασθεί σε ισόβια. Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι η νεαρή γυναίκα από τον δεσμό της με τον σύζυγο του θύματος έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Έγκλημα στο Κορωπί: «Εύχομαι να έχει αναπαυθεί η ψυχή της, ζητώ συγγνώμη»

Τι κατέθεσε φίλη του θύματος

Η 35χρονη «δε ζούσε φυσιολογικά και ήταν συνεχώς φοβισμένη» γιατί την παρακολουθούσε η κατηγορουμένη, υποστήριξε φίλη του θύματος.
Φοβόταν για τη ζωή της και για τη ζωή των παιδιών της και ήταν αποφασισμένη να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της κατηγορουμένης, ώστε εκείνη να μην πλησιάζει την οικογένειά της. 

«Τα παιδιά μού είπαν ότι πήραν από τα χέρια της κατηγορουμένης το μαχαίρι και το πετάξανε» πρόσθεσε. «Το μόνο που ήθελε η φίλη μου ήταν να μην τη σχολιάζει ο κόσμος και ο σύζυγός της να μην απομακρυνθεί από τα παιδιά τους» κατέθεσε.

Τι κατέθεσε ο σύζυγος της αδελφής του θύματος

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι αρχικά  η κουνιάδα του δεν είχε προβλήματα στο γάμο της, πλην όμως το 2014 άρχισε να δέχεται ανώνυμα τηλεφωνήματα στο σπίτι της. Ο ίδιος τόνισε ότι είχε ακούσει από τη θανούσα να λέει ότι η κατηγορουμένη περνούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό της μπροστά από το σπίτι της.

Ακόμη, κατέθεσε ότι είχε πληροφορηθεί για την επίθεση που είχε δεχθεί το θύμα από την 29χρονη κατηγορουμένη, σε μια συνάντησή τους στο συνεργείο του συζύγου, του άνδρα δηλαδή που αποτέλεσε το μήλον της έριδος για τις δυο γυναίκες.

Ελάτε γρήγορα στο Κέντρο Υγείας, η γκόμενα του μπαμπά χτύπησε τη μαμά

Συγκλονιστικές ήταν οι αναφορές του μάρτυρα στα γεγονότα της δολοφονίας της κουνιάδας του. Όπως κατέθεσε, ο ίδιος και η γυναίκα του (αδελφή του θύματος) δέχθηκαν τηλεφώνημα από τον ανήλικο γιο της 35χρονης, ο οποίος τους είπε να πάνε γρήγορα στο Κέντρο Υγείας όπου βρίσκεται η  μαμά του, την οποία «χτύπησε η γκόμενα του μπαμπά».

Επίσης, είπε ότι ο ένας γιος της δολοφονηθείσας κουνιάδας του είχε αμυχή στο πόδι του, προφανώς από την προσπάθεια του να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια της κατηγορουμένης.

Ο μάρτυρας απέκλεισε το ενδεχόμενο το θύμα να προκαλούσε την κατηγορουμένη, ενώ όπως υποστήριξε, την ημέρα του εγκλήματος η 29χρονη είχε προμηθευτεί ένα «μαχαίρι ξεκοκαλίσματος». 

Μιλώντας για τον ρόλο του συζύγου του θύματος, ο μάρτυρας επισήμανε ότι του είχε ζητήσει πολλές φορές να ξεκαθαρίσει την θέση του με τις δυο γυναίκες αλλά δεν το έκανε, προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top