Αποκάλυψη Star: Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και δεύτερου ψευτογιατρού

Φαίνεται πως δρούσε παράλληλα με τον Νίκο Κοντό

Έρευνα και για δεύτερο ψευτογιατρό αναμένεται να ξεκινήσει η ασφάλεια, καθώς οι αστυνομικοί γνωρίζουν ήδη την ταυτότητά του και έχουν στα χέρια τους σημαντική καταγγελία. Ο άνδρας φαίνεται πως δρούσε παράλληλα με τον Νίκο Κοντό.

Ψευτογιατρός: Απαγόρευε στα θύματά του να τρώνε και τους πότιζε μαντζούνια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η ασφάλεια έχει ήδη στα χέρια της μια σοβαρή καταγγελία που μιλά για έναν «δεύτερο Νίκο Κοντό» που ζει στην Αθήνα, φέρεται να παριστάνει τον ογκολόγο και σύμφωνα με πληροφορίες άρπαξε από θύμα του περίπου 50.000 ευρώ. 

Η καταγγελία έφτασε στους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση του Κοντού.

Ψευτογιατρός: Έταζε στα θύματά του μέχρι και τον θησαυρό του Καντάφι

Το θύμα του νέου ψευτογιατρού που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, έδωσε ονόματα και στοιχεία και υποστήριξε ότι η δράση του νέου «Νίκου Κοντού» ξεκινά από το 2014. Μάλιστα, το θύμα περιέγραψε ένα άτομο με ιδιαίτερη πειθώ που σε αντίθεση με τον Κοντό εξαφανιζόταν μόλις άρπαζε τα μετρητά.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να ανοίξει νέος φάκελος ερευνών στην υποδιεύθυνση προστασία περιουσιακών δικαιωμάτων.

Ψευτογιατρός: «Ζω γιατί δεν τον άκουσα»

Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες για τη δράση του Κοντού           

Την ίδια ώρα ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες έρχονται στο «φως» για τη δράση του Κοντού, με τα θύματά του να περιγράφουν τις βάρβαρες πρακτικές του.

Ο ψευτογιατρός είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Κρήτη και την Πελοπόννησο!

Ένα από τα θύματά του, ο Στέφανος, μίλησε το Star και αποκάλυψε όλα όσα βίωσε μετά τις συμβουλές του Κοντού. Όπως είπε, προτιμούσε να πεθάνει από το να πέσει στα χέρια του Κοντού. Είχε 84% αναπηρία μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, όταν έπεσε από αλεξίπτωτο πλαγιάς. 

Ο Κοντός του υποσχέθηκε ότι θα... πετάει μετά την επέμβαση που θα του έκανε μαζί με άλλους τρεις γιατρούς, ο ένας πρώην βουλευτής τη ΝΔ μάλιστα. Όλα αυτά φυσικά με το αζημίωτο, καθώς του άρπαξε 98.000 ευρώ.

Ψευτογιατρός: Πάνω από 100 οι καταγγελίες – 17χρονος κατέληξε σε καροτσάκι

«Δυο χρόνια δεν έχω σταματήσει... Αριστερά ή δεξιά, δε μπορώ να κοιμηθώ, μπρούμητα δε μπορώ να ανασάνω. Μόνο ανάσκελα. Μου ξεφουσκώσανε το πνευμόνι μου, αφαίρεσαν και το ένα πλευρό. Για τα λεφτά όλα αυτά... Δε με αφήνανε στη ησυχία μου; Δε με αφήνανε τουλάχιστον όπως ήμουν, να πεθάνω όπως είμαι», δηλώνει συγκλονισμένος ο Στέφανος.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε την εκπροσώπηση του θύματος που του 98.000 ευρώ και τον υπέβαλλαν σε σωματεκτομή.

Στην Αθήνα ο φάκελος με τον τέταρτο θάνατο

Την ίδια ώρα ο ογκώδης φάκελος από τη Λάρισα με τον τέταρτο θάνατο θα φτάσει την Παρασκευή στα χέρια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας περιουσιακών δικαιωμάτων και τότε θα φανεί αν ο ψευτογιατρός θα κατηγορηθεί και για 4η ανθρωποκτονία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top