Ψευτογιατρός: «Ζω γιατί δεν τον άκουσα»

Συγκλονίζει η μαρτυρία παρ’ ολίγον θύματός του

Πλοκάμια σε όλη η χώρα είχε απλώσει ο «Νίκος Κοντός», ο 47χρονος ψευτογιατρός, ο οποίος εξαπατούσε τα θύματά του, υποσχόμενος θεραπείες με μαντζούνια, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τρεις άνθρωποι. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 47χρονος οργάνωνε συναντήσεις με ασθενείς σε μαγαζιά και καφετέριες για να παρουσιάσει τις δήθεν θεραπείες του.

Ο ψευτογιατρός είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Κρήτη και την Πελοπόννησο!

Σε μια τέτοια συνάντηση βρέθηκε κι ένας 24χρονος, ο οποίος έπασχε από σπάνια και άκρως επιθετική μορφή καρκίνου. Η συνάντηση όμως δεν πήγε όπως την περίμενε ο ψευτογιατρός. 

«Ο μοναδικός που είχε σοβαρό θέμα υγείας, γιατί όσοι ήταν εκεί πέρα είχαν ξεπεράσει θέμα υγείας, ο μόνος που έκανε χημειοθεραπείες και είχε πρόβλημα, ήμουν εγώ. Έδωσε βάση πάνω σε μένα! Όταν άρχισε να μου λέει “να μην πάρεις τα φάρμακά σου, θα σε φιάξω εγώ”, του είπα “αυτά που λες είναι γελοιότητες” και δεν τον ακολούθησε κανένας από εκείνο το τραπέζι. Ήρθε και έγινε περίγελος εκείνη την ημέρα, σε εκείνο το μαγαζί», είπε στον ΑΝΤ1 ο νεαρός.

Ψευτογιατρός: Πάνω από 100 οι καταγγελίες – 17χρονος κατέληξε σε καροτσάκι

Ο 30χρονος σήμερα άνδρας κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του και σήμερα με σιγουριά λέει:

«Είμαι καλά. Αν με γλύτωσε κάποιος είναι ο γιατρός που είχα στον Ευαγγελισμό. Δεν με γλύτωσε ο κ. Κόντος. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως ο άνθρωπος είναι κομπογιαννίτης. Εγώ αυτό που είχα ήταν επιθετικό και ιδιαίτερα ανώμαλο. Αν δεν έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή θα πέθαινα, είναι τόσο απλό».

Μετά την 35χρονη και μια 50χρονη έπεσε θύμα του ψευτογιατρού

Η δράση του ψευτογιατρού φαίνεται να ξεκινά από το 2012, οπότε αρχίζει να μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία και να παρουσιάζεται ως γιατρός από την Αμερική που κάνει θαύματα. 

«Ψάρευε» τα θύματά του σε μοναστήρια κι εκκλησίες και τους έλεγε να σταματήσουν τις θεραπείες τους χορηγώντας τους ροφήματα από βότανα και ειδική διατροφή και αποσπώντας τους τεράστια χρηματικά ποσά. 

Θύμα ψευτογιατρού: «Ήθελε να του πηγαίνω πελάτες»

Μετά από τη δημοσιοποίηση μάλιστα των στοιχείων του, πληθαίνουν οι καταγγελίες από θύματα του 47χρονου και έρχονται στο φως συνεχώς νέες λεπτομέρειες από τη δράση του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top