Ψευτογιατρός: Απαγόρευε στα θύματά του να τρώνε και τους πότιζε μαντζούνια

Αντιμετωπίζει κατηγορίες και για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων

Μπροστά σε νέα κατηγορία για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων βρίσκεται ο ψευτογιατρός, καθώς σε νέες έρευνες που έγιναν στο σπίτι του, οι αστυνομικοί έβγαλαν «λαβράκι», ενώ εντόπισαν και χειρόγραφες σημειώσεις του με τα «μαγικά», όπως έλεγε, βότανα που έδινε στα θύματά του. Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του και ολοένα και περισσότερα άτομα πηγαίνουν στην αστυνομία για να δηλώσουν ότι έχουν εξαπατηθεί.

Ψευτογιατρός: Έταζε στα θύματά του μέχρι και τον θησαυρό του Καντάφι

Οι ασθενείς ζητούσαν δανεικά και κατέρρεαν οικονομικά για να πληρώσουν τον ψευτογιατρό κι εκείνος άπληστος  κοίταζε πως να αρπάξει περισσότερα. Μάλιστα, φέρεται να είχε απλώσει τα πλοκάμια του και στο παράνομο εμπόριο εικόνων.

Σε έρευνες που έγιναν στο... παλάτι του βρέθηκε βυζαντινή εικόνα την οποία δεν κατείχε νόμιμα. Πλέον έχει στην πλάτη του και μια ακόμη κατηγορία: αυτήν της παράβασης του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Ψευτογιατρός: «Ζω γιατί δεν τον άκουσα»

Απαγόρευε στα θύματά του να τρέφονται κανονικά

Μέσα στη πολυτελή του βίλα οι άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν και χειρόγραφες σημειώσεις - συνταγές που έδινε στα θύματά του. Οδηγούσε τους ασθενείς στον θάνατο ή στην καλύτερη περίπτωση τους προκαλούσε σοβαρές βλάβες στον οργανισμό. Οι οικογένειες, όμως, των θυμάτων ήλπιζαν σε αυτόν. Ο Νίκος Κοντός τους απαγόρευε να τρέφονται κανονικά με αποτέλεσμα οι ασθενείς να λιμοκτονούν. 

Ο ψευτογιατρός είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Κρήτη και την Πελοπόννησο!

Σε ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες χορηγούσε διάφορα μπαχάρια και βότανα, όπως μαύρο κύμινο, μαύρο γκότζι μπέρι, ζεόλιθο, ιπποφαέ , σπιρουλίνα, μύρτιλο, ζεαξανθίνη, ρηγανέλαιο 

Μία μητέρα θύμα του ψευτογιατρού περιέγραψε στο Star πώς και γιατί της χορήγησε συγκεκριμένα βότανα. Όπως είπε, από το πρωί μέχρι το βράδυ έφτιαχνε στο παιδί της τέτοιου είδους αφεψίματα από αυτά που της είχε προτείνει με αποτέλεσμα το παιδί της να κάνει διαρκώς εμετούς.

Ψευτογιατρός: Πάνω από 100 οι καταγγελίες – 17χρονος κατέληξε σε καροτσάκι

Οι σταγόνες στο «μαγικό μπουκαλάκι»

Αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής που πρότεινε ο ψευτογιατρός ήταν οι «μαγικές σταγόνες» που έδινε σε ειδικό μπουκαλάκι. 

Στο εν λόγω σκεύασμα που πωλούσε σε ασθενείς του καταγραφόταν στην ετικέτα του το όνομα γνωστού γιατρού, υποστηρίζοντας ότι σε αυτόν ανήκει η «πατέντα» του σκευάσματος.  

Μετά την 35χρονη και μια 50χρονη έπεσε θύμα του ψευτογιατρού

Εντατικές οι έρευνες – Αυξάνονται οι καταγγελίες

Δείτε στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τις νέες καταγγελίες που «έρχονται» στο φως για τη δράση του ψευτογιατρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o κύκλος των ερευνών έχει ανοίξει πολύ όσων αφορά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και δεν αποκλείεται να μπουν στο κάδρο κι άλλοι γιατροί.

Την ίδια στιγμή τα θύματα του κορωνοϊού ανήλθαν στα 100 και οι νέες καταγγελίες είναι σχεδόν από όλη τη χώρα.

Ήδη 10 άτομα έχουν περάσει την πόρτα της ΓΑΔΑ και με τις καταθέσεις τους έχουν δώσει νέα στοιχεία για τον τρόπο δράσης του 47χρονου, ο οποίος δε δίσταζε να εξαπατήσει ακόμα και συντοπίτες του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες φαίνεται ότι κάποιοι γνώριζαν και έκαναν πλάτες στον «γιατρό» που κατηγορείται για τρεις ανθρωποκτονίες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top