Δικηγόρος 33χρονης: Για ποιον λόγο θέλησε να στείλει δώρο στην ανήλικη

Θύελλα αντιδράσεων δημιουργήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της πρόθεσής του

«Ανθρώπινη, ευαίσθητη και αυθόρμητη ενέργεια» χαρακτήρισε ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης την πρόθεση του να στείλει ως δώρο μια σχολική τσάντα και δύο βιβλία στη 10χρονη. Υπενθυμίζεται ότι η εντολέας του κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης από την Τούμπα, με την ίδια να αποδέχεται μόνο τις κατηγορίες της ασέλγειας και των ναρκωτικών κι όχι του βιασμού και της αρπαγής. 

Απαγωγή 10χρονης: Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης πήρε δώρο στη Μαρκέλλα!

Πριν από λίγες μέρες, ο ίδιος ο κ.Νουλέζας γνωστοποίησε μέσω facebook, την πρόθεσή του να στείλει αυτό το δώρο στην ανήλικη, η οποία φιλοξενείται σε δομή μαζί με τον ανήλικο αδελφό της. «Η πρόθεσή μου αυτή δεν υποκρύπτει καμία σκοπιμότητα» δήλωσε σήμερα στον Αnt1 και πρόσθεσε πως είναι πολύ επιθετικές οι τοποθετήσεις των δικηγόρων από την πλευρά της ανήλικης.

Υπόθεση Μαρκέλλας: Στο μικροσκόπιο δύο σημειωματάρια της 33χρονης

«Εγώ είμαι σε θέση άμυνας» υποστήριξε αναφερόμενος στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο ίδιος, όσο και η κατηγορούμενη που δέχεται κύμα επιθέσεως από την πρώτη στιγμή. «Είμαι στρατιώτης, υπηρέτης της Δικαιοσύνη» σημείωσε.

«Κοκκινομάλλα»: Η 10χρονη με αποκαλούσε «δεύτερη μαμά»

Ο κ.Νουλέζας υπογράμμισε ότι θέλει με την πράξη αυτή, που είχε συμβολικό και ανθρώπινο χαρακτήρα, να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και να υπάρξει μια πρωτοβουλία «εκεχειρίας» μεταξύ των δικηγόρων.

Αρπαγή 10χρονης: «Μου λένε θα περάσεις καλά στη φυλακή», λέει η 33χρονη

«Ενδεχομένως να ήταν εσφαλμένη η δημοσιοποίηση», σημείωσε «γιατί αυτή η κίνηση παρερμηνεύτηκε, παρεξηγήθηκε και αυτό γίνεται κακόβουλα» κατέληξε. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top