Στην εντατική περιπτεράς από μαχαιριές ληστή στην Αταλάντη   

Τον μαχαίρωσε στον λαιμό και στην πλάτη   

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλεύεται 66χρονος περιπτεράς από την Αταλάντη, ύστερα από τις μαχαιριές που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής, από κουκουλοφόρο ληστή.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr γύρω στις 11 το βράδυ, ένας άνδρας που φορούσε φούτερ με κουκούλα, με το οποίο προσπαθούσε να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του,  πλησίασε το περίπτερο του 66χρονου, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στον κεντρικότερο δρόμο της Αταλάντης. 

Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας: Συνελήφθησαν και θύτης και θύμα 

Με την απειλή μαχαιριού, προφανώς θέλησε να τον ληστέψει, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του περιπτερά. Ο αδίστακτος δράστης κατάφερε στον 66χρονο μαχαιριές στο λαιμό και την πλάτη και έφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόλαβε να αφαιρέσει κάτι από το περίπτερο.

Θεσσαλονίκη: Έβγαλε μαχαίρι σε ψιλικατζίδικο για 50 ευρώ!

Ο άτυχος περιπτεράς διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, προκειμένου να ελέγξουν την κατάστασή του αφού έχανε πολύ αίμα και  στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή, αλλά σταθερή.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, που πιθανόν είναι αλλοδαπός, ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή έρευνες, ενώ εξετάζονται όλα τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top