Τραγωδία στην Αίγινα - 16χρονος μαθητής πνίγηκε σε πισίνα

Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αίγινα, όταν ένας 16χρονος μαθητής πνίγηκε σε πίσινα.

Ο μαθητής χθες το μεσημέρι, είχε πάει μαζί με τη μητέρα του καλεσμένος σε ένα πάρτι ενός συμμαθητή του, σε μια εξοχική βίλα, στην περιοχή του Μεσαγρού στην Αίγινα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Βάιος Σύρρος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μαζί με τον άτυχο μαθητή ήταν και άλλοι τρεις – τέσσερις συμμαθητές του. Κάποια στιγμή το μεσημέρι, το παιδί πήγε στην πισίνα και έκανε βουτιά, χωρίς να καταφέρει να βγει στην επιφάνεις.

Έντρομοι οι γονείς και τα άλλα παιδιά, όταν κατάλαβαν τι συνέβαινε, τον τράβηξαν έξω και ζήτησαν βοήθεια. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο. Δυστυχώς, όμως, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες ανάνηψης από το γιατρό, το παιδί δεν επανήλθε. Το πιθανότερο είναι να πνίγηκε, γιατί μόλις είχε φάει.

Η είδηση έχει συγκλονίσει το νησί και ιδιαίτερα τη μαθητική κοινότητα, καθώς ο 16χρονος πήγαινε στο Γενικό Λύκειο της Αίγινας.

Σε βάρος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού αλλά και την μητέρας, ασκήθηκε δίωξη για τον θάνατο του παιδιού, αλλά με εντολή εισαγγελέα οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top