Πρέβεζα: Ο 40χρονος είχε συλληφθεί πέρσι για απόπειρα βιασμού της 83χρονης

Είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την επίθεση εναντίον μιας 83χρονης γυναίκας στην Πρέβεζα από έναν 40χρονο Πακιστανό. 

Θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού 83χρονη γυναίκα στην Πρέβεζα

Σύμφωνα με το On Preveza News, ο άνδρας που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό της άτυχης ηλικιωμένης, φέρεται να είχε αποπειραθεί να τη βιάσει και τον Μαρτιο του 2019, είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Επίσης φέρεται να είχε καταδικαστεί και για ναρκωτικά. 

Πρέβεζα: Σε κρίσιμη κατάσταση 83χρονη που ξυλοκοπήθηκε

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, διασωληνωμένη και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αναμένονται επίσης τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν η 83χρονη έπεσε και θύμα βιασμού. 

Ο 40χρονος ζήτησε 48ώρη προθεσμία για να απολογηθεί. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως είχε σχέσεις με την ηλικιωμένη, η οποία εντοπίστηκε γυμνή στο κρεβάτι της και χωρίς τις αισθήσεις της από μια γειτόνισσά της. Φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα, φέρεται να είπε στον εισαγγελέα «Πήγαινα στο σπίτι της. Δεν ξέρω τι έγινε, δε θυμάμαι. Ήμουν μεθυσμένος».

Ο άνδρας είχε εργασιακή σχέση με τη γυναίκα και γι’ αυτό δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top