Γιατρός «μαϊμού»: Ξεσπούν οι γονείς της 14χρονης που «έσβησε» εξαιτίας του

Το Star φέρνει στο φως νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τη δράση του Κοντού

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του γιατρού «μαϊμού» που δήλωνε στα θύματά του ότι ειναι βαθιά θρησκευόμενος, ενώ έφτανε στο σημείο να αποπαίρνει ακόμα και τους ανήλικους ασθενείς του αν τολμούσαν να τον αμφισβητήσουν.

«Μαϊμού» γιατρός: Έριχνε τις ευθύνες στα θύματά του - Ξεσπούν οι γονείς

Ο ψευτογιατρός του Κορωπίου έφτασε στο σημείο να κατηγορεί τους ανήλικους ασθενείς του για να μην αποκαλυφθεί, ξεπερνώντας κάθε όριο λέγοντας ότι ένας 16χρονος που έσβηνε έκανε απεργία πείνας, ενώ τόλμησε να πει σε 14χρονο κορίτσι από την Κω ότι θα έχει το ίδιο τέλος με το αγόρι από τις Σέρρες.

Τη δραματική ιστορία της 14χρονης και το ξέσπασμα των γονιών της έφερε στο φως η Τασούλα Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.

Γιατρός-«μαϊμού»: Έδινε έλαια και αποστάγματα για τον καρκίνο

«Το θράσος του ήταν τόσο μεγάλο που ακόμη κι όταν το άλλο παιδί έπεσε σε κώμα, του τηλεφώνησε η σύζυγός μου ανήσυχη και αυτός είπε ότι ο 16χρονος έκανε απεργία πείνας και η μάνα του, του έκανε τα χατίρια και δεν έπαιρνε σωστά τη θεραπεία, όπως εμείς», ανέφεραν οι γονείς της 14χρονης.

Μάλιστα, όπως δηλώνουν οι γονείς του κοριτσιού, ειρωνεύτηκε το παιδί ότι αν δεν συνεχίσει τη θεραπεία θα κάνει παρέα στον 16χρονο που πέθανε. 

Ψευτογιατρός: «Θα δείτε το παιδί νυφούλα»

Πήρε 19.500 ευρώ από την οικογένεια της 14χρονης στην Κω 

Μπροστά στο κέρδος ο ψευτογιατρός δεν υπολόγισε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ανθρώπινες ζωές. Μάλιστα ζήτησε και πήρε 19.500 ευρώ από τους γονείς της 14χρονης στην Κω, λέγοντάς τους ψέματα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Οι άτυχοι γονείς έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους, όταν οι γιατροί στο νοσοκομείο τους αποκάλυψαν την τραγική αλήθεια, ότι δηλαδή δεν υπήρξε καμία ιατρική φροντίδα από τον Κοντό και ότι ο όγκος κυριολεκτικά εξερράγη στον εγκέφαλό της.

Λίγες ημέρες μετά το κορίτσι «έσβησε». 

Αποκλειστικό: Τι είπε για τον ψευδογιατρό ο νευρολόγος που τον «ξεσκέπασε»

«Μας είπε ότι η θεραπεία του «κούμπωσε» στο παιδί και φάνηκαν στη μαγνητική τα αποτελέσματα! Το παιδί μας τον ειρωνεύτηκε για το αν θα γίνει καλά με τα φάρμακα που ελάμβανε από αυτόν και ότι άρχισε να κουράζεται με τη θεραπεία.  Εκείνος τότε της μίλησε με ιδιαίτερα αυστηρό τόνο και της μίλησε για άλλο παιδί που θεραπεύτηκε κάνοντας ότι του είπε. Ακόμα, είπε στο παιδί ότι έχει την ευθύνη της και ξέρει τι κάνει», δηλώνουν συντετριμμένοι οι γονείς της 14χρονης.

Οι γονείς της 14χρονης υποστηρίζουν στην μηνυτήρια αναφορά τους ότι το ψέμα και η κοροϊδία του είχε ξεπεράσει κάθε όριο, ενώ έφθασε στο σημείο να τους πει ότι είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο και δε γνωρίζει αν θα μπορέσει να χειρουργήσει ξανά. 

Ο ψευτογιατρός θα οδηγηθεί αυριο στον ανακριτή προκειμενου να απολογηθεί.

«Με παράτησε μόλις του είπα δεν έχω χρήματα»

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο ψευτογιατρός πλησίαζε τους πιστούς στο μοναστήρι των Ταξιαρχών στην Παιανία και τους έδινε αλοιφές, ακόμα και για ρευματοπάθειες. 

Ψευτογιατρός: «Την πρώτη φορά τον συναντήσαμε σε ένα νοσοκομείο των Αθηνών»

«Κάποτε τον ρώτησα και εγώ, έδινε κάτι αλοιφές. Του λέω γιατρέ, εγώ είμαι συνταξιούχος, δεν έχω λεφτά και ποσό κάνουν. Με παράτησε και έφυγε», καταγγέλλει γυναίκα.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι του ψευτογιατρού στο Κορωπί κατάσχεσαν:  

-    65 μπουκάλια του ενός λίτρου με αγνώστου προελεύσεως υγρό, το οποίο αυτή τη στιγμή εξετάζεται στα εργαστήρια. 

-    Χειρόγραφες σημειώσεις

-    Mία εικόνα από τη βυζαντινή περίοδο που εξετάζεται αν ειναι προϊόν αρχαιοκαπηλίας.

«Μαϊμού» γιατρός: «Μου είπε να δώσω στο παιδί μου ένα σκεύασμα με ρίγανη»

«Τα μαντζούνια καθήλωσαν τον γιο μου» 

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την αποκαλυπτική μαρτυρία της μητέρας που το παιδί της καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, εξαιτίας των μαντζουνιών του ψευτογιατρού.

Σωτηρία με τσουκνίδα και θυμάρι υποσχόταν ο ψευτογιατρός. Με τα μαντζούνια του κατέστρεψε τις ζωές δεκάδων οικογενειών. Μάλιστα, ισχυριζόταν ότι τα θαυματουργά βότανα να μάζευε ο ίδιος.

Το Star φέρνει στο φως μια νέα αποκαλυπτική μαρτυρία μητέρας που το παιδί της καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξιτό λόγω των θεραπειών του 47χρονου.

«Έδινε βότανα, κάποια φιαλίδια με σταγόνες που δε μάθαμε ποτέ τι περιείχαν, δε ξέρω αν είχαν μέσα και ναρκωτικές. Ακόμα και τις ώρες που το παιδί μου εμένα σιγά σιγά κατέρρεε, δεν μπορούσε να σταθεί πια στα πόδια του, επικοινωνούσα μαζί του και ισχυριζότανε ότι εγώ θα σώσω το παιδί», αναφέρει η μητέρα. 

«Με το που είδα ότι το παιδί δεν μπορεί να βαδίσει και πήραμε το αμαξιτό σταμάτησα  κάθε επαφή μαζί του. Του είπα ότι δε θα τον καταγγείλω γιατί έχω θέματα σοβαρά με το παιδί, αλλά κάποιος θα βρεθεί κάποια στιγμή. Τελικά η θεία δίκη ήρθε μετά από επτά χρόνια», προσθέτει η μητέρα ξεσπώνας. 

Δεκάδες ακόμη θύματά του ετοιμάζονται να ανοίξουν τα στόματά τους και να δώσουν στις αρχές νέα στοιχεία για τη δράση του ψευτογιατρού.

Απαντούσε στις κλήσεις  λέγοντας «Ευλογείτε»

Σε όσους γνώριζε προσπαθούσε να περάσει το προφίλ του καλού χριστιανού.

Όπως καταγγέλλουν θύματά του, όταν χτυπούσε το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο είχε ως ήχο ειδοποίησης κλήσης τον εθνικό ύμνο, απαντούσε σχεδόν σε όλες τις κλήσεις λέγοντας «Ευλογείτε».

Υπήρξε, μάλιστα, συνομιλία του με άτομο για το οποίο μόλις έκλεισε το τηλέφωνο μας είπε ότι ήταν ένας από τους ασθενείς του που είχε σώσει ο ίδιος από την ασθένεια. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top