Γιατρός-«μαϊμού»: Έδινε έλαια και αποστάγματα για τον καρκίνο

«Τσέπωνε» δίχως ενδοιασμούς χιλιάδες ευρώ από τα θύματα

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της δράσης του «μαϊμού» - γιατρού, που υποσχόταν ότι θα εξαφανίσει τον καρκίνο, εξαπατώντας ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Ο θείος της 14χρονης, που ήταν μεταξύ των τριών θυμάτων του 47χρονου, αποκάλυψε ότι από τις «θεραπείες», κατάφερε να αποσπάσει από την οικογένεια το ποσό των 19.000 ευρώ.

«Επέμενε ότι οι θεραπείες που κάναμε στο παιδί που μας σύστηναν οι γιατροί, με τα πρωτοκόλλα, οι θεραπείες, οι χημειοθεραπείες, είναι τελείως άχρηστες και ότι μόνο ζημιά κάνουν στο παιδί. Και επέμενε ότι με τις δικές του πρωτοποριακές θεραπείες, που είναι υπό έγκριση, θα έχουμε πλήρη ίαση», είπε για τον ψευδογιατρό, που υποσχόταν ότι θα εξαφανίσει τον καρκίνο με έλαια και αποστάγματα.

Αποκλειστικό: Τι είπε για τον ψευδογιατρό ο νευρολόγος που τον «ξεσκέπασε»

«Εκείνος τις έβλεπε και έλεγε ότι μίκραινε ο όγκος. Στην πραγματικότητα μεγάλωνε και το παιδί ήταν ακάλυπτο. Το παιδί μετά από έξι-επτά μήνες χειροτέρεψε και έπεσε σε κώμα», είπε.

Το λάθος με τα γάντια που τον πρόδωσε

Ο ψευδογιατρός, όπως είχε αποκαλύψει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα ο νευρολόγος που τον «ξεσκέπασε», προδόθηκε από το λάθος με γάντια.

«Μαϊμού» γιατρός: «Μου είπε να δώσω στο παιδί μου ένα σκεύασμα με ρίγανη»

Όπως περιέγραψε και στο Σκάι το πρωί του Σαββάτου, ο γιατρός της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης πηγαίνει να συνεργαστεί με την κλινική, ζητούνται κάποια 12 συγκεκριμένα χαρτιά.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο τίτλος σπουδών του Ιατρικού συλλόγου, που τους είπε πως θα τα φέρει αργότερα η σύζυγός του.

Σύμφωνα με την περιγραφή του κ. Παπαγιαννόπουλου, ο 47χρονος έφυγε κι επέστρεψε μετά από ένα χρόνο. Κατά την διάρκεια μια ξενάγησης, που του γινόταν, μαζί με μία ομάδα άλλων γιατρών παρατήρησαν πως δεν φόρεσε τα γάντια του, όπως τα φοράνε οι γιατροί, ενώ στις ιατρικές απαντήσεις έκανε λάθος.

«Τον καταγγείλαμε μετά 15 ημέρες γιατί θέλαμε να το διασταυρώσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιαννόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top