Αποκλειστικό: Τι είπε για τον ψευδογιατρό ο νευρολόγος που τον «ξεσκέπασε»

«Εγώ βοηθάω κόσμο» ισχυρίστηκε ο γιατρός - «μαϊμού»

Ο νευροχειρουργός Δημήτρης Προκοπάκης που «ξεσκέπασε» τον γιατρό - «μαϊμού» μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Άννα Λίτινα. 

Όπως είπε ο ίδιος, «προ τριετίας ήρθε στο γραφείο μου και με βρήκε κατόπιν συστάσεως που είχε από άλλους συναδέλφους δικούς μου για συνεργασία. Μου συστήθηκε ως νευροογκολόγος με εξειδίκευση στα παιδιά και έδρα στην Ελβετία».

«Μαϊμού» γιατρός: «Μου είπε να δώσω στο παιδί μου ένα σκεύασμα με ρίγανη»

«Του ζήτησα να προσκομίσει τα σχετικά νομιμοποιητικά δικαιολογητικά που απαιτεί η κλινική μας, για την όποια συνεργασία πρέπει να έχει κανείς μαζί της. Αρνήθηκε λοιπόν να τα προσκομίσει και ως εκ τούτου δεν ξεκίνησε καμία συνεργασία και αναζήτησε την τύχη του σε άλλη ιατρική δομή» ανέφερε ο κ. Προκοπάκης. 

«Και μόνο το γεγονός ότι αρνήθηκε να φέρει τα χαρτιά του στην κλινική για εμάς ήταν δεδομένο ότι δε θα μπορούσε να είχε καμία συνεργασία με την κλινική ο συγκεκριμένος άνθρωπος» είπε τέλος ο νευροχειρούργος. 

Πώς δρούσε ο «Dr. Θάνατος»

Σαν...φαντομάς, ο ψευτογιατρός εμφανίζεται από το 2016 ως νευροoογκολόγος, χειρουργός νευροφυσιλόγος, νευροχειρουργός και ερευνητής σπουδαίου ιατρικού κέντρου της Ζυρίχης, με σπουδές στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής και εξειδίκευση σε πρωτοπορικές μεθόδους θεραπείας σοβαρών ασθενειών.

Σε καφετέριες και διαδρόμους εξέταζε τους ασθενείς του ο ψευδογιατρός

Οι καινοτότομες θεραπείες, διάρκειας πέντε μηνών που «έταζε» στους ταλαιπωρημένους ασθενείς του και τις απελπισμένες οικογένειές τους ήταν δύο ειδών. Ματζούνια που προμηθευόταν από συγκεκριμένο κατάστημα τη Μακρυνίτσα του Πηλίου και ενέσιμα σκευάσματα - δήθεν εισαγόμενα από την Ελβετία, τα οποια, όπως προέκυψε από την έρευνα, περιείχαν και δραστικές ουσίες κάνναβης.

Τους «πελάτες» του, τους «ψάρευε» από την εκκλησία, καθώς έδειχνε προτίμηση στους θρησκευόμενους ανθρώπους, που ακουμπούσαν την ύστατη ελπίδα τους στον Θεό. 

Πώς συστηνόταν ο «Dr. Θάνατος»

Ο ψευδογιατρός παρουσίαζε τον εαυτό του ως έναν άνθρωπο υπεράνω χρημάτων, που παρείχε τις υπηρεσίες του σε όσους τον χρειάζονταν δωρεάν. 

«Εγώ βοηθάω κόσμο, ο οποίος δεν έχει χρήματα. Του δίνω τα σκευάσματα δωρεάν ή τα πληρώνω εγώ και μου δίνει τα χρήματα όποτε μπορεί» ισχυρίστηκε ο γιατρός - «μαϊμού».    

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top