Ψευτογιατρός: «Θα δείτε το παιδί νυφούλα»

Συγκλονίζει η μαρτυρία μητέρας που έχασε το παιδί της

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μητέρας παιδιού που έχασε τελικά τη ζωή του σχετικά με τη δράση του ψευτογιατρού, ο οποίος εμφανιζόταν ως παιδοογκολόγος και υποσχόταν πλήρη ίαση από σοβαρές ασθένειες. 

«Μαϊμού» γιατρός: Οι πολλές ταυτότητες - Θύμα του γνωστός επιχειρηματίας

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η γυναίκα αποκάλυψε ότι γνώρισε τον Νίκο Κόντο, όπως συστηνόταν, σε μια κλινική των Αθηνών, ενώ στα email που τους έστελνε υπέγραφε ως νευροχειρουργός – ογκολόγος που εργαζόταν σε κλινική που νοσηλεύεται ο Σουμάχερ. 

Γιατρός «μαϊμού»: Βαριά ποινική δίωξη εναντίον του - Συνεργός η γυναίκα του

«Μας είπε ότι η δουλειά του ήταν σε σπουδαίο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας, στο οποίο μάλιστα νοσηλεύεται ο Σουμάχερ και επιλέγει να βοηθά ελληνόπουλα. Ότι υπάρχει πρωτοποριακή, ιατρικής φύσεως, όχι εναλλακτική, η οποία είναι υπό έγκριση από τον παγκόσμιο οργανισμό φαρμάκων», είπε η μητέρα του άτυχου παιδιού. 

Η οικογένεια τον εμπιστεύτηκε και διέκοψε τη θεραπεία που έκανε η μικρή για να κάνει τη δική του. 

«Το παιδί φυσικά έμεινε ακάλυπτο γιατί όλα αυτά τα αηδιαστικά φάρμακα που του χορηγούσε, δεν ήταν θεραπεία.Τα σκευάσματα που έδινε ήταν εξειδικευμένα φάρμακα και μάλιστα ήθελε να κάνει εξέταση αίματος και στο άλλο μου παιδί για να βρει το DNA, να συμπληρώσει το DNA των παιδιών. Για το παιδί μας, για τη δικαίωσή του, το ταλαιπώρησε με όλα αυτά τα αηδιαστικά σκευάσματα και τον εξοντωτικό τρόπου θεραπείας που είχε, να πρέπει να σηκώνεται κάθε πρωί και να παίρνει 20 βιταμίνες μονορούφι και όλη την ημέρα ανά μία ώρα να καταπίνει αυτά τα αηδιαστικά πράγματα», είπε η γυναίκα.

Αποκλειστικό: Τι είπε για τον ψευδογιατρό ο νευρολόγος που τον «ξεσκέπασε»

Φαίνεται μάλιστα πως ο ψευτογιατρός δεν είχε ούτε ιερό, ούτε όσιο, παρά το γεγονός ότι εμφανιζόταν ως βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος. Έλεγε στους… «ασθενείς» του «μη φοβού», υποσχόμενος πλήρη θεραπεία και ψεύτικες ελπίδες ότι όλα θα πάνε καλά. 

«Έλεγε ότι δεν έχει δική του ιατρείο λόγω του ότι δουλεύει στην Ελβετία και γι’ αυτό συνεργάζεται με κλινικές. Είχε μια απίστευτη πειθώ, έναν τρόπο να μαγνητίζει τους ανθρώπους. Ακόμα κι όταν τον ρωτούσαμε γιατί αυτά που λέει έρχονται σε αντίθεση με τους άλλους Έλληνες γιατρούς, εσείς μας λέτε ότι το παιδί θα γίνει καλά», περιέγραψε η γυναίκα κι εκείνος τους απαντούσε:

Σε καφετέριες και διαδρόμους εξέταζε τους ασθενείς του ο ψευδογιατρός

«Θα παντρέψουμε το παιδί, θα το δείτε νυφούλα. Εκεί, στην Ελβετία, όσα βλέπω εγώ σε μια μέρα, τα βλέπουν εδώ σε έναν χρόνο».

«Μαϊμού» γιατρός: «Μου είπε να δώσω στο παιδί μου ένα σκεύασμα με ρίγανη»

Κάποια στιγμή μάλιστα έκανε στο παιδί της μια ένεσε μπροστά σε άλλον γιατρό και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό της ότι πηγαίνοντας σε ένα διαγνωστικό κέντρο και ζητώντας τον κύριο Κόντο, ο γιατρός που θα ήταν εκεί θα την παρέπεμπε σε έναν απατεώνα. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top