Σε καφετέριες και διαδρόμους εξέταζε τους ασθενείς του ο ψευδογιατρός

Έκανε ψηλάφιση ακόμα και σε εστιατόριο μαιευτικής κλινικής

Ο ψευδογιατρός έδινε ραντεβού και εξέταζε τους ασθενείς τους στις καφετέριες των νοσοκομείων, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο γιατρός «μαϊμού» έβλεπε τους ασθενείς του σε καφετέρια ξενοδοχείου στην Αθήνα, σε εστιατόριο κλινικής όπου έκανε και ψηλάφιση, στον διάδρομο αλλά και σε ισόγειο νοσοκομείου. 

«Μαϊμού» γιατρός: «Μου είπε να δώσω στο παιδί μου ένα σκεύασμα με ρίγανη»

Μπροστά σε κόσμο εισέπραττε μόνο μετρητά. Σε μία περίπτωση μάλιστα πήρε χέρι - χέρι 22.000 ευρώ μόνο για σκευάσματα. Ο ψευτογιατρός εκτός του ότι δεν είχε ιατρείο, δεν φορούσε ιατρική μπλούζα με τη χαρακτηριστική ταμπέλα που δηλώνει το όνομα και την ειδικότητα και δεν χορήγησε συνταγή με την απαιτούμενη ιατρική σφραγίδα.

Κατηγορίες για δύο κακουργήματα στον γιατρό «μαϊμού»

Ο «γιατρός-μαϊμού» συνελήφθη με ένταλμα και οδηγήθηκε κατευθείαν στον πρώτο ανακριτή ναρκωτικών, ο οποίος προσωποποίησε τις κατηγορίες σε βάρος του.

Διώκεται για ανθρωποκτονία κατά συρροή με δόλο, διάθεση ναρκωτικών ουσιών, απάτη και αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος.

Άλλαζε ονόματα και διευθύνσεις για να μην εντοπίζεται

Εναντίον του είχαν καταθέσει μηνύσεις και ειχαν γίνει καταγγγελίες από τους γονείς των δύο παιδιών που πέθαναν καθώς τους έπεισε να σταματήσουν τις θεραπείες. Οι Αρχές δυσκολεύτηκαν να τον εντοπίσουν αφού δεν είχαν το πραγματικό του όνομα. Άλλαζε συνεχώς ονόματα και διευθύνσεις για να μην μπορούν να φτάσουν στα ίχνη του.

Μπήκε στο στόχαστρο των αρχών τον περασμένο Νοέμβριο. Συνεργοί του φέρεται να είναι η σύζυγός του, η οποία παρουσιαζόταν ως γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και δυο ακόμη γιατροί για τους οποίους όμως ερευνάται ο ρόλος τους καθώς σύμφωνα με δικαστικές πηγές είναι πιθανόν και αυτοί να έχουν εξαπατηθεί. Ο ένας από τους δυο συνελήφθη και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top