Ψευτογιατρός: «Την πρώτη φορά τον συναντήσαμε σε ένα νοσοκομείο των Αθηνών»

Τι είπε στο Star η μητέρα ενός παιδιού θύματος των θεραπειών του «γιατρού»

Ο υποτιθέμενος γιατρός με τα χίλια πρόσωπα που έχει προκαλέσει οργή στην ελληνική κοινωνία, έβλεπε τα παιδιά να καταρρέουν μπροστά του και εκείνος αντί να λυγίσει σε αυτήν την εικόνα, τα οδηγούσε στον θάνατο με τις ψεύτικες θεραπείες του.

Ψευτογιατρός: «Θα δείτε το παιδί νυφούλα»

«Εγώ τον γνώρισα επειδή η άλλη κυρία που μαζί ψάχναμε λύσεις ιατρικές, μου λέει έχω πάρει το τηλέφωνο του. Τον παίρναμε, δεν απαντούσε του στείλαμε email και έτσι έγινε η επαφή και η πρώτη φορά τον συναντήσαμε σε ένα νοσοκομείο των Αθηνών» είπε η μητέρα ενός παιδιού που χάθηκε από τις εναλλακτικές θεραπείες του γιατρού - «μαϊμού».

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι πηγαίνοντας σε ένα διαγνωστικό κέντρο και κάνοντας ενέσεις του παιδιού μπροστά σε έναν άλλο γιατρό, ότι το διαγνωστικό κέντρο αυτό έχει εκεί μέσα έναν απατεώνα. Αυτό δεν μπορούσα να το φανταστώ και ούτε μπορούσα να ζητήσω πτυχίο γιατί δεν ήμουν στην αυλή ενος μοναστηρίου ούτε σε ένα αυτοκίνητο» ανέφερε η μητέρα. 

Αποκλειστικό: Τι είπε για τον ψευδογιατρό ο νευρολόγος που τον «ξεσκέπασε»

«Αυτός δούλευε σε ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας, αυτό ήταν αυτό που μας έλεγε. Ήταν γιατρός νευροχειρουργός νευροογκολόγος στην Ελβετία εκεί δούλευε. Στην Ελλάδα ερχόταν ως εξωτερικός συνεργάτης. Αυτό έλεγε σε εμάς. Δε θα μπορούσα, δε θα εμπιστευόμουν το παιδί σε κάποιον που δεν είχε ιατρείο ή που θα εξέταζε το παιδί μου σε ένα αυτοκίνητο ή σε ένα μοναστήρι». 

«Μαϊμού» γιατρός: Οι πολλές ταυτότητες - Θύμα του γνωστός επιχειρηματίας

Ο απατεώνας ταλαιπώρησε οκτώ μήνες το 14χρονο κοριτσάκι από την Κω και 5 μήνες το αγοράκι απο τις Σέρρες. Κάνναβη, βότανα και λιμοκτονία ήταν το γιατροσόφι που είχε διδιαχθεί στο Cambridge και σε κορυφαίες κλινικές της Ελβετίας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top