Υπόθεση Λαγούδη: «Δεν υπήρξε ποτέ καμία οικονομική συναλλαγή μαζί της»

«Έσπασε» τη σιωπή του ο γιατρός

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Τούνελ»

Δυόμιση χρόνια μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα, ο οποίος απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη, ο γιατρός που φέρεται να έχει εμπλακεί στην πολύκροτη υπόθεση μίλησε αποκλειστικά στο «Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη.

«Οργάνωσαν έναν κοινωνικό κανιβαλισμό σε βάρος μου και όλη αυτή τη μυθολογία και έλλειψη σεβασμού και γύρω από το πρόσωπο της Ειρήνης Λαγούδη», ανέφερε.

Ειρήνη Λαγούδη: Στην αντεπίθεση περνά ο γιατρός

«Δεν υπήρξε ποτέ καμία οικονομική συναλλαγή με την Λαγούδη. Όλα αυτά είναι ψέματα. Έλεγαν ότι της είχα αρπάξει χρηματικό ποσό 100.000 ευρώ. Είπαν ότι είμαι διακινητής ναρκωτικών ουσιών, τοκογλύφος και μαστροπός. Καταλαβαίνετε τι έχω υποστεί όλα αυτά τα χρόνια; Μπορείτε να το φανταστείτε;», είπε ο ίδιος. 

Δικηγόρος γιατρού: «Δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια»

Στην εκπομπή «Τούνελ» μίλησε και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον γιατρό στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

«Από τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, τα ευρήματα, τους μάρτυρες και από την εξονυχιστική έρευνα του συνόλου της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας της θανούσης, δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια και για τον λόγο αυτό δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον οποιουδήποτε συγκεκριμένου προσώπου», είπε χαρακτηριστικά.

Λαγούδη: «Δώσε μου τα λεφτά, για να μην προδώσω τις βρωμοδουλειές σου»

Συνέχισε λέγοντας ότι «οι διαρροές αυτές ξεκίνησαν από ένα πιστοποιητικό με ψευδές περιεχόμενο που εκδόθηκε από δημόσια Αρχή. Επειδή έπρεπε να στηριχθεί το ψευδές σενάριο της δολοφονίας της, έπρεπε να εφευρεθεί και ο δολοφόνος. Υπήρχε κίνητρο από έναν κύκλο ανθρώπων. Υπήρχε μια σχέση του πελάτη μου με την Ειρήνη Λαγούδη, τα εσωτερικά στοιχεία της οποίας αφορούσαν τους ίδιους και κανέναν άλλον. Η θανούσα είχε σοβαρά οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα. Είναι λυπηρό αυτό που της συνέβη».

Παράλληλα, η δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη είπε ότι «η οικογένεια από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως ο θάνατος της Ειρήνης οφείλεται σε δολοφονία. Θρηνεί και περιμένει από τη Δικαιοσύνη να μάθει την αλήθεια. Δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα του Ανακριτή για να λέμε οτιδήποτε».

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Ειρήνη Λαγούδη είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα του Αγρινίου ανήμερα των Θεοφανίων του 2018. Το αυτοκίνητο ήταν καμένο, και στη θέση του συνοδηγού είχε βρεθεί ένα μπιτόνι με πετρέλαιο. 

Ο θάνατός της ακόμα και σήμερα θεωρείται μυστήριο. Αρχικά η αστυνομία έκλεισε γρήγορα την υπόθεση, χαρακτηρίζοντάς την ως αυτοκτονία.

Οι συγγενείς της όμως δεν πείστηκαν ποτέ για κάτι τέτοιο και μετά από έρευνες, ειδικοί πραγματογνώμονες που προσλήφθηκαν για να ερευνήσουν την υπόθεση έκαναν λόγο για δολοφονία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top