Ειρήνη Λαγούδη: Στην αντεπίθεση περνά ο γιατρός

«Έκανα υπομονή δύο χρόνια»

Ειρήνη Λαγούδη

Στην αντεπίθεση φέρεται να περνά ο γιατρός, ο οποίος στοχοποιήθηκε για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ανήμερα των Θεοφανίων του 2018. 

Υπόθεση Λαγούδη: «Είμαι θύμα σκευωρίας» - «Σπάει» τη σιωπή του ο γιατρός

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο γιατρός, ο οποίος «φωτογραφήθηκε» επανειλημμένα για εμπλοκή στην υπόθεση,  δεν κρύβει την αγανάκτησή του για όσους κρύβονταν, όπως λέει, πίσω από την άνευ προηγουμένου στοχοποίησή του. 

Ο 59χρονος πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη είχε διαμαρτυρηθεί και στο παρελθόν για την αντιμετώπισή του και πριν από λίγες μέρες, προχώρησε στην κατάθεση συμπληρωματικού υπομνήματος στον πταισματοδίκη Μεσολογγίου, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

Η κόρη της Λαγούδη αποκαλύπτει: «Με κοροϊδεύεις! Θέλω τα λεφτά μου πίσω»

«Με στοχοποίησαν σε περίπου 200 εκπομπές. Έκανα υπομονή δυο χρόνια».

Το υπόμνημα συμπληρώνει την αναφορά που έκανε ο γιατρός τον Νοέμβριο του 2019, με αφορμή την έκδοση και δημοσιοποίηση πιστοποιητικού σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του, για τον θάνατο της 44χρονης. 

Αποκλειστικό Star.gr: Ένας χρόνος από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγoύδη

Ο 59χρονος, μέσω των δικηγόρων του κάνει λόγο για ψευδές πιστοποιητικό και επιρρίπτει ευθύνες στον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου. 

Το υπόμνημα αναφέρει επίσης ότι ο άνδρας δέχθηκε επίθεση στο διαδίκτυο και εκατοντάδες σχόλια που αναρτήθηκαν σε βάρος του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, ενώ αναφέρεται και σε συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές που, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τον στοχοποίησαν για τον θάνατο της γυναίκας. 

Αυτόπτης μάρτυρας: Η Ειρήνη Λαγούδη τους είπε «θα το πληρώσετε»

Ο ίδιος επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του καμία δίωξη. 

Υπενθυμίζεται πως η Ειρήνη Λαγούδη είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα του Αγρινίου ανήμερα των Θεοφανίων του 2018. Το αυτοκίνητο ήταν καμένο, και στη θέση του συνοδηγού είχε βρεθεί ένα μπιτόνι με πετρέλαιο. 

Υπόθεση Λαγούδη: «Δεν έβαλε τη φωτιά το θύμα – Τη μετέφεραν στο πίσω κάθισμα» - Ποιο είναι το προφίλ του δράστη

Ο θάνατός της ακόμα και σήμερα θεωρείται μυστήριο. Αρχικά η αστυνομία έκλεισε γρήγορα την υπόθεση, χαρακτηρίζοντάς την ως αυτοκτονία. Οι συγγενείς της όμως δεν πείστηκαν ποτέ για κάτι τέτοιο και μετά από έρευνες, ειδικοί πραγματογνώμονες που προσλήφθηκαν για να ερευνήσουν την υπόθεση έκαναν λόγο για δολοφονία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top