Αυτόπτης μάρτυρας: Η Ειρήνη Λαγούδη τους είπε «θα το πληρώσετε»

Ισχυρίζεται ότι είδε καρέ καρέ τη δολοφονία

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος ισχυρίζεται πως είδε καρέ καρέ όλα όσα έγιναν την ημέρα που πέθανε η Ειρήνη Λαγούδη.

Την μαρτυρία του φέρνει αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Μαζί Σου».

Ο αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος τη μοιραία ημέρα βρισκόταν σε υψόμετρο και είχε θέα προς την παραλία Φωτμού, αποκάλυψε όλα όσα είδε από το σημείο που καθόταν, αλλά και ποια ήταν τα τελευταία λόγια της Ειρήνης Λαγούδη.

«Εγώ τα έχω πει στον εισαγγελέα. Πήρα τον εισαγγελέα, τον πήγα εκεί πέρα επιτόπου. Ήμουν εκεί, άκουσα τι έγινε» είπε στην εκπομπή ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ειρήνη Λαγούδη: «Την σκότωσαν για τα χρήματα»!

«Αφήστε με!» φώναζε η Λαγούδη στους δύο άνδρες που είχαν κρυφτεί σε σπίτι

«ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ»

«Οι δύο άντρες ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, το τζιπ το μαύρο. Αυτοί είχαν κατέβει από το Πετροχώρι, πέρασαν μπροστά μου. Ήρθαν από εκεί που δεν έχει κάμερες. Είχε βγει το τζιπ πιο δω, 300 μέτρα από εκεί που την σκοτώσανε και περίμεναν αυτοί. Και όταν έφτασε η γυναίκα σταμάτησε πόρτα με πόρτα και μίλαγε δύο λεπτά με έναν από αυτούς, δικό του άνθρωπο. Κατάλαβες; Ήταν τρεις που σκότωσαν τη γυναίκα. Και άκουγα και μια ψιλή φωνή. Η ψιλή φωνή ήταν γυναίκα. Η χοντρή ήταν της Ειρήνης. Φώναζε «αφήστε με», ακούστηκε στο Πετροχώρι, 1000 μέτρα πάνω».

«ΑΡΠΑΞΑ ΤΟ ΟΠΛΟ»

«Αρπάζω το όπλο, είχα τρία φυσίκια μέσα. Λέω θα δώσω μάχη άμα ζητήσει βοήθεια. Δε ζήτησε βοήθεια, γιατί δε ζήτησε; Εδώ είναι η αμμουδιά που σκότωσαν τη γυναίκα. Το τζιπ όταν κατέβηκε από το Πετροχώρι πήγε στην αμμουδιά. Έκατσε κάνα μισάωρο. Φεύγει από εκεί και έρχεται 300 μέτρα εδώ… πιο πίσω. Στον δρόμο αυτόν. Κατάλαβες; Όταν ήρθε η Ειρηνούλα πήγε εκεί, δίπλα δίπλα 2-3 λεπτά μιλάγανε».

Δολοφονία Λαγούδη: Αποκάλυψη αυτόπτη μάρτυρα - Τι είδε στην παραλία Φωτμού

«ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ “ΣΚΑΣΕ”»

«Άκουσα μια συμπλοκή μέσα σε αμάξι, σε κλειστό χώρο. Άκουγα μια συμπλοκή, γυναίκες, άντρες… κι ένα σκάσε. Καθαρά ένα σκάσε άκουσα. Μια συμπλοκή μεγάλη. Δε μπορούσα να ξεκαθαρίσω τίποτα. Λέω τι διάολο τσακώνονται κάτω, Αλβανοί είναι; Νόμιζα ότι μαζεύουν ελιές και τσακώνονται οι Αλβανοί. Όπως κάνουν συνήθως στα χωράφια. Και μετά από 1,5-2 λεπτά βγήκε έξω η Ειρήνη. Η Ειρήνη… λέω τώρα δηλαδή, ήξερα εγώ ποια είναι; Εγώ Αλβανίδα έλεγα ότι είναι… τσακώνονται οι Αλβανοί».

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ

«Άκουσα χοντρή φωνή. "Αφήστεεεε μεεεε"… Ανατρίχιασα, έτρωγα ένα γιαουρτάκι εκείνη την ώρα και το πέταξα. Αρπάζω το ντουφέκι και βάζω 8 φυσίγγια μέσα, 3 είχα. Λέω αν ζητήσει βοήθεια θα ρίξω. Τρία λεπτά κράτησε η γυναίκα. Τρία λεπτά. Έλεγε συνέχεια "άκουσέ με" και "γιατί". Η τελευταία της κουβέντα ήταν ένα μεγάλο "γιατί;" "Θα το πληρώσετε". Η τελευταία της κουβέντα. Μετά κάτι της έβαλαν στο στόμα εκεί και τελείωσε. Μετά από τρία λεπτά, βλέπω μια στήλη καπνό 50 μέτρα. Και χάθηκε. Νόμιζα ότι είναι οι Αλβανοί και καίνε τα ξύλα που μένουν από τις ελιές και ησύχασα. Μετά την άλλη ημέρα, κοιτάω την πυροσβεστική πήγαινε πέρα δώθε. Λέω "τι ψάχνετε ρε παιδιά;" Λέει "χάθηκε μια γυναίκα με ένα αμάξι". Κοιτάω τηλεόραση μετά από 2 ημέρες… αυτό το αμάξι χάθηκε; Αυτό το αμάξι ήταν εκεί με ένα τζιπ».

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα, μετά από εισαγγελική παραγγελία άνοιξαν άνοιξαν οι κεραίες οι οποίες την ημέρα της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, δεν έπιασαν κανένα μα κανένα στίγμα από το κινητό της Ειρήνης. Η Ειρήνη Λαγούδη δεν έστειλε τίποτα στο στενό φιλικό της πρόσωπο.

Ωστόσο, το στενό φιλικό πρόσωπο της Ειρήνης, υποστηρίζει πως το μήνυμα αυτό εστάλη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται το μήνυμα να εστάλη μέσω Viber το οποίο αποτελεί διαδικτυακή εφαρμογή.

Επίσης, 9-10 το πρωί του Σαββάτου 6/01/2018 εκείνης της ημέρας, το φιλικό πρόσωπο της Ειρήνης Λαγούδη, έσβηνε πολλά μηνύματα.

Απάντησε στον εισαγγελέα ότι το έκανε γιατί θα πήγαινε να δει τη γυναίκα και τα πεθερικά του.

Τέλος, το ίδιο άτομο φέρεται εκείνη την ημέρα να είχε ασυνήθιστη δραστηριότητα. Έτσι την χαρακτηρίζει η δικαιοσύνη. Έπαιρνε τηλέφωνο ανθρώπους με τους οποίους δεν είχε μιλήσει ποτέ. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο εισαγγελέας «πάτησε» και άσκησε ποινική δίωξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top