Λαγούδη: «Δώσε μου τα λεφτά, για να μην προδώσω τις βρωμοδουλειές σου»

Οι απειλές της Ειρήνης που στάθηκαν μοιραίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη με την εισαγγελία Αγρινίου να θεωρεί πλέον ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Στο φως μάλιστα έρχεται σήμερα ένα ακόμα κίνητρο που οδήγησε τον δράστη ή τους δράστες στο να κόψουν το νήμα της ζωής της 43χρονης μητέρας. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Β. Ταουξής, αποκάλυψε ότι ο αδελφός της Ειρήνης στην κατάθεσή του στην εισαγγελέα πριν από λίγες μέρες μίλησε για ερωτικό και οικονομικό κίνητρο. 

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η μικρή κόρη της Ειρήνης τις τελευταίες μέρες πριν από το θάνατό της, άκουγε τηλεφωνικές συνομιλίες της μητέρας της, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες. 

Η κόρη της Λαγούδη αποκαλύπτει: «Με κοροϊδεύεις! Θέλω τα λεφτά μου πίσω»

«Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου, αλλιώς θα βγάλω στη φόρα όλες τις βρωμοδουλειές σας», φέρεται να έλεγε η Ειρήνη Λαγούδη στο πρόσωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. 

Μάλιστα ο κ. Ταουξής εκτίμησε ότι αυτή η απειλή έκανε τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους της Ειρήνης να αποφασίσουν να τη σκοτώσουν. 

Αποκλειστικό STAR: Τι ρώτησε τον αδελφό της Ειρήνης Λαγούδη η ανακρίτρια

Όπως είπε, η Ειρήνη Λαγούδη γνώριζε πολλά για τις παράνομες δραστηριότητες συγκεκριμένων προσώπων και πίστεψε ότι αν απειλούσε να τις αποκαλύψει θα έπαιρνε πίσω τα χρήματα που τους είχε δώσει. 

Ειρήνη Λαγούδη: Η κατάθεση - κλειδί της 16χρονης κόρης της

Ενδεχομένως, η απόφαση αυτή να στάθηκε μοιραία για εκείνη και να αποτέλεσε έναν ακόμα λόγο που ήθελαν να της κλείσουν το στόμα. 

Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, η έρευνα συνεχίζεται και πλέον έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να κληθεί για να καταθέσει. 

Έγινε το μνημόσυνο της Ειρήνης Λαγούδη - Ένας χρόνος από τη δολοφονία της

Τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια της Ειρήνης είναι αποφασισμένοι να βρουν την άκρη του νήματος από το κουβάρι της πολύκροτης αυτής υπόθεσης. 

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο καμένο της αυτοκίνητο σε ερημική περιοχή μετά από δύο μέρες αναζητήσεων. 

Αρχικά, οι αρχές έκαναν λόγο για αυτοκτονία, όμως όσο περνούσε ο καιρός στο φως της δημοσιότητας έρχονταν νέα στοιχεία που ανέτρεπαν το ενδεχόμενο αυτό. Η οικογένεια της Ειρήνης από την αρχή έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια και πλέον ο θάνατος της 43χρονης αντιμετωπίζεται ως τέτοια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top