Έγινε το μνημόσυνο της Ειρήνης Λαγούδη - Ένας χρόνος από τη δολοφονία της

"Πάγωσαν" οι καταθέσεις

Μνημόσυνο στην μνήμη της Ειρήνης Λαγούδη τελέστηκε στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον τραγικό θάνατό της. 

Το μνημόσυνο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο 2 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Τραγικά πρόσωπα τα τρία της παιδιά και ο αδερφός της. Ήθελαν το ετήσιο μνημόσυνο να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Να θρηνήσουν για τον τραγικό χαμό της πριν από ένα χρόνο στις 6 Ιανουαρίου. 

"Παγώνουν" οι καταθέσεις

Η οικογένεια της 44χρονης μητέρας ζητά ένα και μόνο πράγμα. Να βρεθούν οι δολοφόνοι της και να τιμωρηθούν. Ζητούν όμως να τρέξει και πιο γρήγορα η διαδικασία των απολογιών και των καταθέσεων. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας καθώς ο εισαγγελέας Αγρινίου έχει ήδη ασκήσει ποινική δίωξη κατά αγνώστων για τρία κακουργήματα. Ακόμα δεν υπάρχουν κλήσεις για καταθέσεις. 

Διαρρέουν όμως κάποια στοιχεία, όπως το ότι στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας δεν βρέθηκε ούτε καν το dna της, αλλά ούτε και του συντρόφου της που το οδήγησε την προηγούμενη ημέρα, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιοι προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους.

Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για το ποιοι δολοφόνησαν την Ειρήνη Λαγούδη. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top