Εντείνεται η ανησυχία στη Λαμία: Οικογένεια με βρέφος θετικοί στον κορωνοϊό

Γείτονες της οικογένειας που επέστρεψε από τις ΗΠΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στη Λαμία, καθώς μετά από την οικογένεια που επέστρεψε από τις ΗΠΑ και τα μέλη της βγήκαν θετικά στον κορωνοϊό, μία ακόμα οικογένεια που μένει ακριβώς δίπλα από το σπίτι της πρώτης, βγήκε θετική στον ιό. 

Συναγερμός στη Λαμία: Θετικοί στον κορωνοϊό συγγενείς του 85χρονου

Σύμφωνα με το LamiaReport πρόκειται για τους γονείς και δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, το ένα, βρέφος μόλις δύο μηνών, που υπεβλήθησαν σε τεστ και βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, αυξάνοντας τα νέα κρούσματα στη Λαμία  στα οχτώ. Μάλιστα και στο τρίτο παιδί της οικογένειας το τεστ βγήκε οριακό και θα επαναληφθεί σήμερα. 

Λαμία: Κρούσμα κορωνοϊού 85χρονος που επέστρεψε από Αμερική

Πλέον αναμένεται να ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών της οικογένειας, αλλά και των δύο άλλων παιδιών, οχτώ και έντεκα ετών, που είχαν επιστρέψει στο σχολείο τις προηγούμενες ημέρες.

Covid-19: «Όπλο μας η τήρηση αποστάσεων»

Την ίδια ώρα 19 άτομα στην Αταλάντη με τα οποία είχε έρθει σε επαφή ο 28χρονος εγγονός του 85χρονου που επέστρεψε από την Αμερική βρίσκονται σε καραντίνα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ στα οποία έχουν υποβληθεί. 

Κορωνοϊός: Επιβάτης πτήσης εξωτερικού καταγγέλλει ότι κόλλησε στο αεροπλάνο

Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μαζί με την γιαγιά του, ενώ ο παππούς του νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top