Κορωνοϊός: Επιβάτης πτήσης εξωτερικού καταγγέλλει ότι κόλλησε στο αεροπλάνο

Τι λέει αποκλειστικά στο Star για τους ελέγχους στα αεροδρόμια

Στο σπίτι τους θα κάνουν την καραντίνα όσοι ήρθαν αεροπορικώς χθες και σήμερα από το εξωτερικό. Ο αριθμός των επισκεπτών στη χώρα μας έχει αυξηθεί και χρειάζεται χρόνος για να απολυμανθούν τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Σε ένα τέτοιο κατάλυμα μένει μία γυναίκα που ήρθε από τη Ντόχα με κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Τι αλλάζει στον έλεγχο τουριστών στα αεροδρόμια από 15 Ιουνίου

Ο σύζυγός της μίλησε στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα και καταγγέλλει ότι η γυναίκα του κόλλησε κορωνοϊό μέσα στο αεροπλάνο.    

Ο άνδρας και Ιαπωνέζα σύζυγός του κάνουν την καραντίνα στον 3ο όροφο ξενοδοχείου της Γλυφάδας. Κόλλησαν, όπως λένε στην τουαλέτα του αεροπλάνου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο ίδιος και το παιδί τους βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό και αναμένουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων.

Κορωνοϊός: «Είναι πιθανό ο αριθμός των κρουσμάτων να φτάσει και τριψήφιο»

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η γυναίκα του κόλλησε κατά τη διάρκεια της πτήσης και τονίζει ότι στη Ντόχα από όπου ήρθαν δεν έγινε κανένας έλεγχος, ενώ καταγγέλλουν ότι το αεροπλάνο ήταν σχεδόν γεμάτο, με την πληρότητα να είναι πάνω πάνω από 50%.

Σε κατ΄οίκον περιορισμό όσοι επέστρεψαν από το εξωτερικό

Όσοι έφθασαν μέχρι και σήμερα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία, αλλά με δικά τους μέσα κατευθύνθηκαν προς τα σπίτια τους. 

Κορωνοϊός: 9 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 183 οι νεκροί

Τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία δε χωράνε άλλους επισκέπτες και κάποιοι από αυτούς αναμένεται να μάθουν μέσα στις επόμενες ώρες αν ειναι θετικοί στο τεστ, αφού πρώτα χρησιμοποίησαν τα ΜΜΜ.

Μάλιστα, αρκετοί από τους ταξιδιώτες που ήρθαν σήμερα από Γαλλία και Γερμάνια δε γνώριζαν ότι σήμερα δε θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top