Τοπαλούδη: Η οργή της μάνας της Ελένης μετά τις δηλώσεις του 21χρονου

«Είναι δολοφόνος, βιαστής, τύραννος, σαδιστής και μισογύνης»

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μετά τη συνέντευξη του Αλβανικής καταγωγής φερόμενου ως δολοφόνου και βιαστή της Ελενης Τοπαλούδη. Ο 21χρονος ισχυρίστηκε μιλώντας για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η άτυχη φοιτήτρια δεν βιάσθηκε. Η μητέρα της Ελένης ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου.

«Είναι δολοφόνος, βιαστής και τίποτα δεν αλλάζει με το να βγαίνει και να παρουσιάζει ένα άλλο πρόσωπο. Είναι τύραννος, σαδιστής, μισογύνης, ένα ανθρωπόμορφο τέρας χωρίς αισθήματα χωρίς ψυχή και καρδιά» δήλωσε η κυρία Κούλα, χωρίς να κρύψει την οργή της αλλά και την έκπληξή της μετά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή ο 21χρονος Αλβανός κατηγορούμενος.

21χρονος κατηγορούμενος: «Η Ελένη δεν βιάσθηκε ποτέ»

Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα ήρθε με τη  θέλησή της. Δεν βιάσθηκε ποτέ η Ελένη ποτέ. Δεν της αφαίρεσα τη ζωή. Σας το ορκίζομαι στη δικιά μου τη ζωή. Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω δεν μπόρεσα πραγματικά… Γι’ αυτό το πράγμα θα το κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή.  Δεν μπόρεσα να σώσω μία τέτοια κοπέλα μία δίμετρη κοπέλα Θα την έχω πάντα στη σκέψη μου ας είμαι και μέσα στη φυλακή. Δε θέλω να βγαίνει ότι ήμουν βιαστής γιατί δεν ήμουν. Εγώ βάζω ενοχές στον εαυτό  μου και μετανιώνω που δεν μπόρεσα να τη σώσω. Δεν μπόρεσα…» είχε δηλώσει ο 21χρονος,. Αλβανικής καταγωγής.

Ο 21χρονος προκάλεσε και την οργή της οικογένειας της 19χρονης που τον κατήγγειλε για βιασμό τρεις ημέρες μετά από τη δολοφονία της φοιτήτριας.

«Η κοπέλα με γούσταρε γι’ αυτό ήρθε μαζί μου. Δεν υπήρχε βιασμός δεν χρησιμοποιήθηκε βία.. Η κοπέλα ήρθε με τη συναίνεσή της» είχε πει για τη νεαρή κοπέλα.

«Ούτε λίγο ούτε πολύ, φάνηκε πόσο ψυχρός, αδίστακτος, κυνικός και μεγάλος ψεύτης είναι.  Όπως αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή του στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αυτή την ίδια γραμμή θέλει να περάσει και στο Μεικτό Ορκωτό, στην υπόθεση του βιασμού» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Μαρία Κρικοπούλου, δικηγόρος της 19χρονης.

Η απόφαση του δικαστηρίου της Κω για τον βιασμό της 19χρονης από τον Αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο και έναν Ρομά αναμένεται να βγει την επόμενη Πέμπτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top