Βιασμός ΑμεΑ - Ρόδος: Αρνείται την εμπλοκή του ο Αλβανός κατηγορούμενος

Κατέθεσε η αδελφή της 19χρονης: «Θα φτάσω το θέμα στα άκρα»

Συνεχίζεται στο δικαστικό μέγαρο της Κω η δίκη για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού 19χρονης ΑμεΑ στη Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018. Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος, ο ίδιος που καταδικάσθηκε πρωτόδικα για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, απολογείται αύριο. Ο δικηγόρος του μιλά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρει τι ισχυρίζεται ο εντολέας του. Την ίδια ώρα, σημαντική είναι η μαρτυρία της αδελφής της 19χρονης, η οποία κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο. 

Βιασμός ΑμεΑ - Ρόδος: Η κατάθεση της 19χρονης στη δίκη

Η δημοσιογράφος του Star Ρούλα Κουσκούρη, η οποία  βρίσκεται στην Κω, μετέδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι καθόλη τη διάρκεια της σημερινής μέρας καταθέτει η κοινωνική λειτουργός που παρακολούθησε τη 19χρονη και τον 23χρονο κατηγορούμενο. Η μάρτυρας δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων από τους συνηγόρους όλων των πλευρών αλλά και από την έδρα. 

Βιασμός ΑμεΑ- Ρόδος: Τι αποκαλύπτει η πλευρά του 23χρονου κατηγορούμενου

Τι κατέθεσε η αδελφή της 19χρονης

Η αδελφή της 19χρονης ΑμεΑ κατέθεσε χθες αργά το απόγευμα. Ήταν το πρόσωπο που όταν η 19χρονη της εκμυστηρεύτηκε τι βίωσε, αποφάσισε να «φτάσει το θέμα στα άκρα» όπως είπε. 

«Μου περιέγραψε πώς την πλησίασε ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος και της πρότεινε να πάνε βόλτα και να ακούσουν μουσική. Η αδελφή μου μπήκε στο αυτοκίνητο, μαζί και ο άλλος κατηγορούμενος. Στο πρώτο σημείο που πήγαν, ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος την τράβαγε από τα μαλλιά και τη χτύπαγε στο πρόσωπο. Την ανάγκασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις. Στη συνέχεια την πέταξαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν στο ενυδρείο. Την τράβηξαν πάλι από τα μαλλιά, την οδήγησαν στις τουαλέτες κι εκεί πάλι ο αλβανικής καταγωγής την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις και ο 23χρονος τη βίασε. Τα ρούχα που φόραγε η αδελφή μου εκείνο το βράδυ τα πέταξαν» περιγράφει η αδελφή της 19χρονης. 

Η 19χρονη ΑμεΑ στο Star: «Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Ελένης»

Η ίδια παραδέχεται πως πρώτα βγήκε το θέμα με την Ελένη Τοπαλούδη, μετά το όνομα του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου και μετά έκαναν την καταγγελία για τον βιασμό. Πέρασαν 40 μέρες από το συμβάν όταν έγινε η καταγγελία, καθώς όπως λέει, η 19χρονη ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και η μητέρα τους δεν ήθελε να προχωρήσουν σε καταγγελία γιατί φοβόταν τον κοινωνικό στιγματισμό.

Τι υποστηρίζει ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος για την υπόθεση της 19χρονης ΑμεΑ και καταδικασθείς για την υπόθεση Τοπαλούδη απολογείται αύριο. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Γιώργο Κυπραίο, ο κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά την ανάμειξή του σε πράξη ομαδικού βιασμού.

Ο δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η 19χρονη ΑμεΑ δεν είναι άτομο με κινητικής ή διανοητικής φύσης προβλήματα, αλλά πάσχει από ψυχιατρικής φύσης θέματα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top