Βιασμός ΑμεΑ- Ρόδος: Τι αποκαλύπτει η πλευρά του 23χρονου κατηγορούμενου

«Αν βιάστηκε, πώς γίνεται μετά από μια βδομάδα να συναντιόμαστε ξανά;

Την 1η Ιουνίου ξεκινά η δίκη για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑμεΑ στη Ρόδο. Στο εδώλιο θα βρεθούν ο αλβανικής καταγωγής καταδικασθείς για τη δολοφονία Tοπαλούδη κι ένας 23χρονος (η οικογένεια δε θέλει να αποκαλείται από τα ΜΜΕ ως ρομά). 

Η 19χρονη ΑμεΑ στο Star: «Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Ελένης»

Ο αδελφός του 23χρονου κατηγορούμενου υποστήριξε στην Εύη Γιαρκιά και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι: «δεν έχει κάνει τίποτα. Από τη στιγμή που βιάστηκε η κοπέλα, πώς γίνεται μετά από μια βδομάδα να συναντιόμαστε ξανά; Βρεθήκαμε όλοι μαζί. Ήταν αυτή, κάποιες φίλες κι εγώ με τον αδελφό μου».

Ο ίδιος αναφέρει ότι η 19χρονη ΑμεΑ, η οποία ήταν συμμαθήτριά του στο σχολείο, αγαπούσε το σχολείο. Μάλιστα, τους είχε καλέσει και στο σπίτι της, χωρίς να θυμάται αν η επίσκεψη είχε γίνει πριν ή μετά την 1η Δεκεμβρίου 2018, όταν και αναφέρεται ότι διαπράχθηκε ο βιασμός. Ακόμη, αναφέρει ότι εκείνη τη μέρα, είδε τον αδελφό του. Ήταν φυσιολογικός και κάθισαν λίγο ακόμα μαζί εκεί όπου βρίσκονταν με άλλους φίλους. 

Ο αδελφός του κατηγορούμενου λέει ότι έχουν μια αδελφή με αναπηρία κι αν ο 23χρονος διέπραξε όσα κατηγορείται, είναι σαν να το έκανε στην αδελφή του. Τέλος, είπε ότι οι δύο κατηγορούμενοι δε γνωρίζονταν και πως περιμένει δικαιοσύνη. «Αν διέπραξε κάτι τέτοιο να το πληρώσει, αλλιώς είναι κρίμα να πληρώσει για κάτι που δεν έχει κάνει».

Ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε υπογραμμίζει: «ο γιος μου είναι αγαθός, ό,τι του πουν το κάνει. Τον έμπλεξαν άδικα, δεν το έχει κάνει, κάτι άλλο παίζεται». Ο ίδιος προσθέτει ότι δεν έκανε παρέα ο γιος του με τον Αλβανό και πως τη 19χρονη ΑμεΑ την ήξερε από το σχολείο όταν έπαιρνε τα παιδιά και τη συμπαθούσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top