Πρώην σύντροφος του Δράκου του Κάβου: «Τον αγαπώ ακόμα»

Τι κατέθεσε στην αστυνομία η 34χρονη που τη βίασε

Μπορεί ο «Δράκος» του Κάβου να συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό και πλέον να βρίσκεται στα χέρια των αρχών, η πρώην σύντροφός του όμως δηλώνει πως τον αγαπά ακόμα και πως δε φοβήθηκε ποτέ δίπλα του. 

Κέρκυρα: Τέλος στο θρίλερ με τη σύλληψη του «δράκου του Κάβου»

Μιλώντας στο Mega η 22χρονη Μαρίνα είπε πως είχε σχέση με τον 47χρονο για περίπου 1,5 μήνα και πως χώρισαν γιατί η σχέση τους είχε εντάσεις. 

Ωστόσο, όπως τόνισε, ποτέ του δεν της φέρθηκε άσχημα και πως όσο ήταν μαζί εκείνη δεν σκεφτόταν πως ο σύντροφός της είχε καταδικαστεί για βιασμούς. 

Πρώην σύντροφος «δράκου του Κάβου»: Δε μου έχει πει ότι έχει μετανιώσει

Πάντως η 22χρονη καταδίκασε την πράξη του βιασμού και τόνισε ότι θα πρέπει να τιμωρηθεί. 

«Το ότι έχει βιάσει δεν το δικαιολογώ, γιατί είμαι γυναίκα και ξέρω πως αυτό είναι το χειρότερο πράγμα. Το ότι έκλεβε όμως το δικαιολογώ, γιατί όταν δεν σου δίνει κανένας δουλειά έξω, πρέπει να ζήσεις», είπε και πρόσθεσε:

Θύμα του «Δράκου του Κάβου»: «Προειδοποίησα ότι θα χτυπήσει ξανά»

«Εγώ τον αγαπώ ακόμα. Κοντά του ένιωθα ασφάλεια. Φρόντιζα να μην του θυμίζω τις κατηγορίες και το παρελθόν του».

Η κατάθεση της 34χρονης

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Καραϊβάζ μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έφερε στο φως την κατάθεση της 34χρονης, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από τον «Δράκο».

Ο ρεπόρτερ χαρακτήρισε τα όσα έζησε η γυναίκα στα χέρια του 47χρονου ως «Ο εφιάλτης στον δρόμο για τον Κάβο».

Δράκος του Κάβου: «Αφήστε με να πεθάνω, δε θέλω να χειρουργηθώ»

Η 34χρονη, όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς στις δύο καταθέσεις που έδωσε στις 9 και 18 Μαΐου, είχε δεσμό με έναν άνδρα, ο οποίος έρχεται σε επαφή με τον «Δράκο» του Κάβου τη μοιραία μέρα και ξαφνικά εξαφανίζεται. Δεν απαντά στα τηλεφωνήματά της και όταν εκείνη συνεχίζει να τον αναζητεί, ο 47χρονος της λέει αρχικά πως είναι στο σπίτι της μητέρας του, λιπόθυμος από την κατανάλωση αλκοόλ και μετά καθ’ οδόν για την καλύβα, όπου την κρατούσε για δύο 24ώρα της είπε ότι τον σκότωσε, όπως κι έναν ακόμα φίλο του. 

Με την απειλή μάλιστα μαχαιριού την αναγκάζει να τον ακολουθήσει, ενώ στη δεκασέλιδη κατάθεσή της περιγράφει ένα εφιαλτικό σκηνικό που προσομοιάζει με θρίλερ. 

«Δράκος του Κάβου»: «Ήταν ευγενικός μαζί μου, έδειχνε να με σέβεται»

Η γυναίκα περιέγραψε ακόμα πώς την παρακαλούσε ο 47χρονος να μπει στο αυτοκίνητό του, υποσχόμενος ότι δε θα της κάνει κακό. Πώς την έκανε να πιστέψει πως ο σύντροφός της έχει συνεργαστεί μαζί του και πώς την απείλησε για να τη βιάσει και να την κρατά αιχμάλωτη για 48 ώρες. 

Ενδεικτικό του τρόμου που ένιωθε η 34χρονη είναι ότι όταν κατάφερε να διαφύγει και είδε μπροστά της αστυνομικούς άρχισε να τρέχει γιατί φοβήθηκε, όπως τους είπε ότι θα την σκότωναν. 

«Δράκος του Κάβου»: Τι είπε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του

Μάλιστα ο σύντροφός της, ο οποίος είχε δηλώσει στο μεταξύ την εξαφάνισή της, της είπε πως δεν είχε καμία σχέση με την απαγωγή της από τον «Δράκο» και πως όλο αυτό ήταν ένα αρρωστημένο σενάριο για να την αναγκάσει να υποταχθεί στις ορέξεις του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top