«Δράκος του Κάβου»: «Ήταν ευγενικός μαζί μου, έδειχνε να με σέβεται»

Προσέγγιζε γυναίκες μέσω διαδικτύου

Ανακουφισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Κέρκυρα μετά τη σύλληψη του «βιαστή του Κάβου». Ο αποκαλούμενος «δράκος» του νησιού παραμένει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, μετά την πτώση του σε χαράδρα κατά την προσπάθεια του να διαφύγει από την αστυνομία.

Θύμα του «Δράκου του Κάβου»: «Προειδοποίησα ότι θα χτυπήσει ξανά»

Το Star και ο Λάμπρος Δεμερτζής βρέθηκαν στο σημείο όπου κρυβόταν ο δράκος του Κάβου για περίπου δυο εβδομάδες. Το κρησφύγετο του «δράκου του Κάβου», βρισκόταν παραλιακά στο βουνό και όπως φαίνεται περίμενε ότι η στιγμή της σύλληψής του δε θα αργούσε.

«Δράκος του Κάβου»: Τι είπε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του

Ένα από τα θύματά του, φαίνεται να είπε χαρακτηριστικά μετά τη σύλληψή του, «Είχα προειδοποιήσει ότι θα ξαναχτυπούσε και δυστυχώς είχα δίκιο. Ήρθε η ώρα για τις ελληνικές αρχές να πετάξουν το κλειδί του κελιού του. Ελπίζω να πονάει για πάντα».

Είναι τα πρώτα λόγια της Κέιλι Μόργκαν, της Βρετανίδας αεροσυνοδού που το 2010 είχε βιώσει τη φρίκη στα χέρια του δράκου του Κάβου. 

Κέρκυρα: Οπλισμένος σαν αστακός ήταν ο 47χρονος «δράκος του Κάβου»

Προσέγγιζε γυναίκες μέσω διαδικτύου

Ο 47χρονος είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια, όμως αποφυλακίστηκε τον περασμένο Αύγουστο με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευοπούλου. 

Κέρκυρα: Τέλος στο θρίλερ με τη σύλληψη του «δράκου του Κάβου»

Όπως αποκαλύπτει το Star, προσέγγιζε γυναίκες και μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, αρχές Μαΐου είχε αρχίσει να επικοινωνεί με μια 52χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες, ενώ ανέβαζε φωτογραφίες της και της έστελνε  μηνύματα. Το Star επικοινώνησε μαζί της και όπως είπε η γυναίκα «Ήταν ευγενικός μαζί μου, έδειχνε να με σέβεται».

Ο «δράκος του Κάβου» έκανε το λάθος να βγει από την κρυψώνα του, ενώ κατά την επιχείρηση της σύλληψής του προσπάθησε να διαφύγει και έπεσε σε χαράδρα. Τώρα, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top