Θύμα του «Δράκου του Κάβου»: «Προειδοποίησα ότι θα χτυπήσει ξανά»

Στο επίκεντρο των βρετανικών μέσων ενημέρωσης η σύλληψή του στην Κέρκυρα

Όσα είπε στους αστυνομικούς ο 47χρονος λίγο μετά την πτώση του στη χαράδρα

Στη σύλληψη του 47χρονου «Δράκου του Κάβου», ο οποίος βίασε τουλάχιστον έξι γυναίκες από τη Βρετανία, αναφέρονται τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. 

«Δράκος του Κάβου»: Τι είπε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του

Πιο συγκεκριμένα, η Sun αναφέρει ολόκληρο το χρονικό της σύλληψης του 47χρονου, ο οποίος έπεσε στη χαράδρα και χρειάστηκαν τρεις ώρες για να ανασυρθεί από το δύσβατο σημείο. Μάλιστα, στο δημοσίευμα υπενθυμίζεται πως ο δράστης είχε αποφυλακιστεί πρόωρα (από τα 52 χρόνια εξέτισε μόλις τα 6) και είχε βιάσει μία ακόμα γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία. 

«Χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση σε οποιαδήποτε από τις γυναίκες που είχε επιτεθεί, ο δράστης βγήκε από τη φυλακή για να ζήσει ξανά στον Κάβο της Κέρκυρας, παρότι οι ελληνικές Αρχές ισχυρίζονται ότι ο βιαστής δεν θα απελευθερωνόταν με αναστολή έως ότου έφτανε τα 92 χρόνια», αναφέρει για την υπόθεση η Daily Mail που υπενθυμίζει ότι ένα από τα θύματά του, η Kayleigh Morgan, αποκάλυψε πέρυσι την ταυτότητά της προκειμένου να στραφεί ενάντια στην απόφαση της αποφυλάκισής του.

«Θέλω να μάθω γιατί είναι έξω. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει. Ένα τέτοιο άτομο δεν μπορεί να αλλάξει και τώρα είμαι στο πρόσωπο φοβισμένη ότι θα κάνει ό,τι έκανε σε μένα ξανά σε περισσότερα θύματα. Όταν άκουσα ότι ήταν έξω ήμουν σε πλήρες σοκ. Ξέσπασα σε δάκρυα και ένιωσα άρρωστη και αηδιασμένη» είχε δηλώσει η 33χρονη αεροσυνοδός τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κέρκυρα: Τέλος στο θρίλερ με τη σύλληψη του «δράκου του Κάβου»

Η κοπέλα, μιλώντας στη Sun είπε «Ελπίζω να πονάει για την υπόλοιπη ζωή του» σχετικά με την πτώση του 47χρονου δράστη. «Είναι καιρός οι ελληνικές Αρχές να πετάξουν το κλειδί» συνέχισε, υπονοώντας πως ο δράστης θα πρέπει να μείνει για πάντα στη φυλακή.

«Προειδοποίησα ότι θα χτυπήσει ξανά και αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο. Είμαι απλά χαρούμενη που πιάστηκε πριν καταστραφεί η ζωή μίας ακόμα γυναίκας», είπε τέλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top