Κέρκυρα: Τέλος στο θρίλερ με τη σύλληψη του «δράκου του Κάβου»

Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης

Ο 47χρονος «δράκος της Λευκίμμης» εντοπίστηκε στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Γκρεμνά της νότιας Κέρκυρας. Aκολούθησε ένα θρίλερ με τη σύλληψή του, καθώς προσπάθησε να ξεφύγει και όπως μετέδωσε η Μαίρη Τζώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 47χρονος έπεσε σε χαράδρα.

Ο «δράκος του Κάβου» φέρεται να σύρθηκε μέχρι την άκρη γκρεμού, όπου από κάτω βρισκόταν η παραλία του Αγίου Γορδίου. Μετά από μεγάλη επιχείρηση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, ο 47χρονος απεγκλωβίστηκε από το σημείο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κέρκυρας, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δυνάμεις. Φέρεται να έχει τραυματιστεί στα κάτω άκρα.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του, όταν περαστικός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ ότι τον είδε να βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Γορδίου. 

Aπό την επιχείρηση διάσωσης και σύλληψης του 47χρονου «δράκου του Κάβου», στην περιοχή Γκρεμνά

Κέρκυρα: Η αστυνομία στο κατόπι του «δράκου του Κάβου»

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας είχε προχωρήσει σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πριν από δύο εβδομάδες για τον εντοπισμό του μετά από καταγγελία 34χρονης ότι την κρατούσε όμηρο για δύο μέρες και τη βίασε κατ’ εξακολούθηση. Υπενθυμίζεται ότι ο δράκος της Λευκίμμης, είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια για τον βιασμό 6 τουριστριών από τη Μεγάλη Βρετανία και αποφυλακίστηκε με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου. 

Θύμα του βιαστή του Κάβου: «Με κρατούσε 14 ώρες αιχμάλωτη σ' ένα δάσος»

Το χρονικό της υπόθεσης με την 34χρονη 

Η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, αγνοούταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως.  Εντοπίστηκε σε μια  καλύβα, στην περιοχή του Αγίου Πέτρου Λευκίμμης, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, στις 9 Μαϊου 2020.

Οι selfies του βιαστή του Κάβου δίπλα σε κοπέλες - Ξεσπούν τα θύματά του

Η ίδια είπε στους αστυνομικούς που τη βρήκαν ότι ο 47χρονος «Δράκος της Λευκίμμης» την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση. 

Το «τέρας του Κάβου» δήλωσε ερωτευμένο και μετανιωμένο για τους βιασμούς

Ο 32χρονος σύντροφός της από την Αλβανία, είχε ενημερώσει τις αρχές για την εξαφάνισή της.  Ο άνδρας είπε επίσης πως το προηγούμενο βράδυ είχαν συναντήσει τον 47χρονο, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμμη, με περιοριστικούς όρους.

Η 34χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας με ελαφρά τραύματα, ενώ όπως ανέφερε στο ΑΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, που είχε διαχειριστεί και τις έξι υποθέσεις των βιασμών των Βρετανίδων τουριστριών από τον 47χρονο, δράστη, «μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει λάβει καμία παραγγελία προς εκτέλεση της εξέτασης της 34χρονης γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθούν και επίσημα οι καταγγελίες του βιασμού της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top