Δράκος του Κάβου: «Αφήστε με να πεθάνω, δε θέλω να χειρουργηθώ»

Δε θα περπατήσει ξανά αν δεν υποβληθεί σε επέμβαση

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο «δράκος του Κάβου» στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του.

Αρνητικός στο επερχόμενο χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυματισμών του μετά την πτώση του στο γκρεμό κατά την επιχείρηση σύλληψής του φαίνεται να είναι ο «δράκος του Κάβου». 

«Δράκος του Κάβου»: «Ήταν ευγενικός μαζί μου, έδειχνε να με σέβεται»

Σύμφωνα με το corfunews.gr, ο «δράκος της Λευκίμμης» φαίνεται ότι ζητά απεγνωσμένα από τους γιατρούς του να μην τον χειρουργήσουν και να τον αφήσουν να πεθάνει, υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Μάλιστα, η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη να γίνει άμεσα, γιατί τα τραύματα του είναι σοβαρά και δε χωρά αναβολή της επέμβασης. Από την πλευρά τους οι γιατροί δε μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί σε επέμβαση.

Θύμα του «Δράκου του Κάβου»: «Προειδοποίησα ότι θα χτυπήσει ξανά»

Ωστόσο, ιατρικές πηγές ισχυρίζονται ότι εάν ο «δράκος του Κάβου» δε χειρουργηθεί, τότε δεν πρόκειται να περπατήσει ξανά. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να μεταφερθεί την επόμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου και θα συνεχιστεί η νοσηλεία του.

«Δράκος του Κάβου»: Τι είπε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα οι αστυνομικοί έστησαν μία γιγαντιαία επιχείρηση για τη σύλληψή του. Κατά τη διάρκεια αυτής, ο «δράκος του Κάβου» προσπαθώντας να διαφύγει έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη μέση και το ισχίο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top