Πρώην σύντροφος «δράκου του Κάβου»: Δε μου έχει πει ότι έχει μετανιώσει

Η μητέρα του 47χρονου μιλά στο Star για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του

Η μητέρα του «δράκου του Κάβου»  για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και μιλά μετά τη σύλληψή του, αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του Star και τον Λάμπρο Δεμερτζή, ο οποίος βρέθηκε στην Κέρκυρα. Την ίδια ώρα η σύντροφός του ξεσπά στην Κατερίνα Ρίστα και κάνει λόγο για έναν σκληρό και αδίστακτο άνδρα.

Κέρκυρα: Τέλος στο θρίλερ με τη σύλληψη του «δράκου του Κάβου»

«Καλύτερα είμαι» είναι τα πρώτα λόγια της μητέρας του «δράκου της Κέρκυρας», η οποία δε θέλει να φανεί το πρόσωπό της. Νιώθει ντροπή για τις πράξεις του παιδιού της. Το ίδιο και η Μαρίνα, η  πρώην σύντροφός του.

Θύμα του «Δράκου του Κάβου»: «Προειδοποίησα ότι θα χτυπήσει ξανά»

Τι αποκαλύπτει η πρώην σύντροφός του στο Star 

«Είναι 47 χρόνων, βγήκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Θα μπορούσε να βρει μια δουλειά κι ένα σπίτι που ήθελε… και ξαναδικαίωσε τα θύματα. Έχασε μόλις την ευκαιρία να φτιάξει τη ζωή σου κι έκανε τη βλακεία να ξαναμπεί μέσα. Κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον βιασμό, είναι λες και παίρνεις κάποια ψυχή εκείνη την ώρα».

Η Μαρίνα ήταν μαζί του για λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή του πριν από 1,5 χρόνο. Μιλά για έναν σκληρό άνθρωπο.
«Κάποιες φορές είχε πιο άγριες αντιδράσεις. Όλο αυτό συνέβαινε όταν έπινε ή του έλεγε κάτι η κοινωνία. Είναι σκληρός σαν άνθρωπος. Για τους βιασμούς δε μιλούσαμε ποτέ. Δε μου έχει πει ότι έχει μετανιώσει. Για τον βιασμό ναι θα πρέπει να πληρώσει» καταλήγει η Μαρίνα. 

«Δράκος του Κάβου»: Τι είπε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του

Στο μικρό χωριό στα Σπάρτερα όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι του 47χρονου , το τελευταίο διάστημα είχε εξαφανιστεί, καθώς προτιμούσε να βρίσκεται κρυμμένος στα βουνά.

Τα ίχνη του χάθηκαν μετά τον τελευταίο βιασμό της 34χρονης, στις αρχές Μαϊου. Τότε αποφάσισε να κρυφτεί στο σημείο στον Άγιο Γόρδιο . Η περιοχή όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα του Star είναι γεμάτη φυσίγγια.

Ο 47χρονος ήξερε ότι η ώρα της σύλληψής του δε θα αργούσε. Επιχείρησε να διαφύγει. Έπεσε όμως στη χαράδρα. Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας με κατάγματα στα πλευρά και τον πνευμοθώρακα, θλάση κοιλίας αλλά και κάταγμα ισχίου. Την Παρασκευή θα χειρουργηθεί και μόλις αναρρώσει θα ακολουθήσει η ανακριτική διαδικασία.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top