Ίλιον: Έκαψαν δύο ΙΧ της ίδιας οικογένειας με διαφορά λίγων λεπτών

Τι λέει η μητέρα και ιδιοκτήτρια του ενός αυτοκινήτου

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο Ίλιον όταν δύο αυτοκίνητα και μάλιστα της ίδιας οικογένειας τυλίχθηκαν στις φλόγες, με διαφορά λίγων λεπτών!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ιδιοκτήτρια του ενός αυτοκινήτου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» , της τηλεφώνησε ο γιος της ο οποίος μένει λίγα μέτρα πιο πάνω και είπε στους γονείς του να σπεύσουν γιατί φλεγόταν το όχημά του. Όταν οι γονείς του πήγαν να πάρουν το δικό τους αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι κι εκείνο είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Το πρώτο συμβάν καταγράφηκε στις 03.43 στο όχημα που βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Ρωμανού και Καλλινίκου. Λίγα λεπτά αργότερα, στις 03.47, στην οδό Αλβανικρωμού Έπους 3, τυλίχτηκε στις φλόγες και το δεύτερο αυτοκίνητο.

 

 

«Ζούμε από το 1982 εδώ, δεν έχουμε ενοχλήσει και δε μας έχει ενοχλήσει κανείς. Δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να το έκανε» είπε η μητέρα της οικογένειας.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν συνολικά 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Διεξάγεται προανάκριση για να εξακριβωθούν τα αίτια, τα οποία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οφείλονται σε εμπρησμό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top