Ρόδος: Εισαγγελική έρευνα για τον νεκρό που δεν είχε… πεθάνει

Στις αρχές ρίχνουν τις ευθύνες οι συγγενείς

Έρευνα διέταξε ο Εισαγγελέας της Ρόδου για την υπόθεση με τον νεκρό που κηδεύτηκε και μετά από ένα μήνα οι συγγενείς του διαπίστωσαν πως ζει και βασιλεύει. 

Ρόδος: Κήδεψαν 73χρονο κι ένα μήνα μετά έμαθαν ότι είναι ζωντανός

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και ο Εισαγγελέας δεν έχει προχωρήσει σε εντολή εκταφής του πτώματος. 

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει σχετικό πόρισμα για την πραγματική ταυτότητα του ανθρώπου που ετάφη και για το αν υπάρχουν ευθύνες για όλα τα υπόλοιπα.

Για την ώρα λαμβάνονται καταθέσεις από τις αρμόδιες αρχές με ιδιαίτερη προσοχή για να διαπιστωθεί ποιος ευθύνεται για το τραγικό αυτό λάθος.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν στις 24 Απριλίου σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή στην περιοχή Μιχαήλ Πετρίδη, όπου εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα σε προχωρημένη σήψη. 

Στη συγκεκριμένη οικοδομή είχε βρει καταφύγιο ένας 73χρονος άστεγος, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και συχνά μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο. 

Οι αρχές λοιπόν έκριναν πως πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και ειδοποίησαν την οικογένειά του, στην οποία παρέδωσαν κλειστό το φέρετρο. 

Η οικογένεια προχώρησε στην ταφή, όμως ένα μήνα μετά τα παιδιά του 73χρονου ενημερώθηκαν ότι ο πατέρας τους ζει και φιλοξενείται στο ίδρυμα χρόνιων παθήσεων στα Κολύμπια. 

Το σοκ φυσικά των συγγενών ήταν μεγάλο και πλέον μιλούν ανοιχτά για λάθος των αρμοδίων της πολιτείας, καθώς όπως λένε, τους παρέδωσαν ένα φέρετρο και τους είπαν ότι είναι ο πατέρας τους, προκειμένου να τον θάψουν. 

Ο νεκρός, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ήταν ένας 56χρονος φίλος του 73χρονου, ο οποίος διέμενε μαζί του το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον οποίο δεν αναζήτησε κανείς.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top