Ρόδος: Κήδεψαν 73χρονο κι ένα μήνα μετά έμαθαν ότι είναι ζωντανός

Απίστευτο μπέρδεμα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ρόδο, όπου τα παιδιά ενός 73χρονου άστεγου άνδρα τον κήδεψαν και ένα μήνα μετά έμαθαν ότι είναι ζωντανός. 

Όλα ξεκίνησαν στις 24 Απριλίου, όταν εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη, ένας άνδρας. Στο σημείο σύχναζε ο 73χρονος κι έτσι οι αστυνομικοί υπέθεσαν ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο άτομο. 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 73χρονος είχε μεταφερθεί από το συγκεκριμένο σημείο πολλές φορές στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Επίσης πάνω στη σορό δεν βρέθηκε κάποιο χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητα του νεκρού. 

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικά του πρόσωπα, που τον είχαν ξεχασμένο, βεβαίωσαν ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή, μαζί με κάποιον άλλον.

Τα παιδιά του προχώρησαν στην κηδεία του άνδρα, αποποιήθηκαν τα χρέη που κληρονόμησαν, όμως ένα μήνα μετά ανακάλυψαν ότι ο πατέρας τους είναι ζωντανός και φιλοξενείται σε ίδρυμα απόρων. 

Το θέμα που έχει προκύψει τώρα είναι ποιος ήταν ο νεκρός που κήδεψαν. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου ενώ βέβαιο θεωρείται ότι η Ασφάλεια Ρόδου θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν αποκλείεται, επίσης, να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι ύποπτο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top