Η αντίδραση του Νίκου Χαρδαλιά στη μίμηση του Ζαχαράτου

Τι είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Τον ρόλο του «αυστηρού» Νίκου Χαρδαλιά «ενσάρκωσε» ο καταπληκτικός στις μιμήσεις Τάκης Ζαχαράτος και… ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αντέδρασε! Συγκεκριμένα, απάντησε στο post του Ζαχαράτου και δεσμεύτηκε να παραβρεθεί στην πρεμιέρα του στο θέατρο «Άλσος».

Πολύ γέλιο! Ο Τάκης Ζαχαράτος μας ενημερώνει ως… Νίκος Χαρδαλιάς

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol... Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos ... Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου .... Special thanks @achilleas_charitos @geolyc @nikolaidi_filitsa #toalsos #xardalias #summer2020 #summerinathens #summerinthecity #comedy #staypositive #staysafe #theater @eltorou @eugenia_peroukes

A post shared by Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) on

 

«Ρώτησα τον Χαρδαλιά… πού θα κάνω Πασχαλιά» και αυτός απάντησε

«Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol... Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos ... Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου» έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος, με τον υφυπουργό να απαντά: «15 Ιουλίου θα είμαι εκεί στην πρεμιέρα και χωρίς κόκκινα γάντια... Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας... keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Άλσος».


πηγή: Markostv

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top