Νοσηλευτής Ευαγγελισμού: «Οι ασθενείς είναι σαν να παθαίνουν ασφυξία»

Ανατριχιαστική περιγραφή για όσους παλεύουν με τον κορωνοϊό

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή ενός νοσηλευτή του Ευαγγελισμού γι’ αυτό που βιώνουν οι ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό.

Δραματική η κατάσταση στην Ισπανία: 655 νέοι θάνατοι σε μία ημέρα!

«Αυτοί οι άνθρωποι έρχονται τρομοκρατημένοι, να φανταστείτε ότι έρχονται μόνοι τους δεν έχουν κανένα συνοδό, σε ένα άγνωστο περιβάλλον βλέπουν ανθρώπους με μάσκες με γυαλιά και είναι τρομοκρατημένοι. Μπαίνουν στον θάλαμο και μέχρι να βγει το τεστ αν θετικό ή αρνητικό περιμένουν εκεί», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Γιώργος Μπαλάσκας.

Περιέγραψε μάλιστα ότι αυτό που παθαίνουν είναι ασφυξία, καθώς δεν πηγαίνει οξυγόνο στους πνεύμονες και δεν μπορούν να αναπνεύσουν.

Κορωνοϊός: 36χρονη, ύποπτο κρούσμα, πέθανε στο σπίτι της στο Λονδίνο

«Στην αρχή τα περιστατικά ήταν ελαφρά με ήπια συμπτώματα, δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάτι σπουδαίο, αλλά ξαφνικά κάποιοι κάνουν αιφνίδιο πυρετό».

Αναφερόμενος δε σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό είπε:

«Ξαφνικά έκανε έναν πυρετό και μία δύσπνοια, άρχισε να νιώθει μία ασφυξία. Το βλέμμα της ήταν χαρακτηριστικό, ήταν αυτό που μας αιφνιδίασε, είχε ένα τρόμο στα μάτια, έναν φόβο, φοβόταν. Αυτή μπορώ να πω ήταν η πρώτη συνάντηση με τον κορωνοϊό».

Τουρκία: Στους 59 οι νεκροί από τον κορωνοϊό – 2.433 τα κρούσματα 

Αυτό το αιφνίδιο άλλωστε είναι που τρομάζει και τους ίδιους τους νοσηλευτές, όπως είπε ο κ. Μπαλάσκας. 

«Αυτό το αιφνίδιο μας σοκάρει», σημείωσε και παρότρυνε για μια ακόμα φορά όλους τους Έλληνες να μείνουν στα σπίτια τους για να μην φτάσουν ποτέ σε αυτό το σημείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top