Κορωνοϊός: 36χρονη, ύποπτο κρούσμα, πέθανε στο σπίτι της στο Λονδίνο

Νοσοκόμοι της είχαν πει ότι δεν είναι προτεραιότητα

Η άτυχη γυναίκα

Μία 36χρονη μητέρα τριών παιδιών, που αποτελεί ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο διαμέρισμά της στο Νότιο Λονδίνο, λίγες ώρες αφότου νοσηλευτές που την επισκέφθηκαν, την είπαν ότι δεν αποτελούσε προτεραιότητα.

Κορωνοϊός: Φοβούνται δεύτερο κύμα επιδημίας το καλοκαίρι

Σύμφωνα με τον Guardian η Κέιλα Γουίλιαμς πέθανε το Σάββατο μία μέρα αφότου ο σύζυγός της κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Βρετανίας. 

Όπως είπε ο ίδιος, η σύζυγός του είχε βήχα, υψηλό πυρετό, έντονο πόνο στο στήθος και πόνους στο στομάχι. 

Κρήτη: Πώς νικήθηκε από τον κορωνοϊό ο 42χρονος Γερμανός ακαδημαϊκός

«Κάλεσα το 999 επειδή η σύζυγός μου είχε δύσπνοια και έκανε εμετό και είχε πόνους στο στομάχι της. Καθώς μιλούσα μαζί τους χειροτέρευε και μου είπαν να τη βάλω στο πάτωμα και να είναι επίπεδο το σώμα της. Όταν έφτασε παραϊτρική βοήθεια και πέρασε από τεστ τη σύζυγό μου, μου είπαν ότι το νοσοκομείο δε θα την δεχθεί, γιατί δεν είναι προτεραιότητα», είπε ο σύζυγος της 36χρονης.

Η κατάσταση όμως της Κέιλα επιδεινώθηκε την επόμενη μέρα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο ίδιος την είχε βοηθήσει να φάει, ταΐζοντάς την σούπα. 

Τι θα γίνει στη μετά κορωνοϊoύ εποχή; Τίποτα δε θα είναι το ίδιο

«Ήταν ήδη νεκρή. Την έβαλα στο έδαφος –γιατί αυτό μου είπαν να κάνω πριν – και τηλεφώνησα στο 999 και μου είπαν να βάλω το χέρι μου στο στήθος της και να το πιέσω», δήλωσε ο σύζυγος της 36χρονης.

Το πλήρωμα ασθενοφόρου που έφτασε λίγο αργότερα έδωσε μάχη να επαναφέρει τη γυναίκα, ενώ η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, δεν μπήκε μέσα στο διαμέρισμα.

Κορωνοϊός: Έτσι ξέφυγε η κατάσταση στην Ισπανία μέσα σε 18 μέρες

Όπως προκύπτει, η σορός της 36χρονης απομακρύνθηκε από το σπίτι με βάση το πρωτόκολλο για θανάτους από μολυσματικές ασθένειες. Έβαλαν ολόσωμες ιατροδικαστικές φόρμες, με μάσκες, γάντια και είχαν καλυμμένα τα πόδια τους, όπως εξήγησε ο σύζυγος της 36χρονης. 

«Έκτοτε δεν έχω μάθει τίποτα. Με άφησαν εδώ και μου είπαν ότι πρέπει να απομονωθώ. Δεν μου είπαν τίποτα άλλο. Είμαι διαβητικός. Παίρνω ινσουλίνη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι υποτίθεται ότι πρέπει να απομονωθώ. Κανένας δεν ανέφερε ότι το σώμα της πέρασε από τεστ  ή κάτι», δήλωσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top