Στην Αθήνα 400 Έλληνες με 3 πτήσεις από το Λονδίνο

Με πλοία και αεροπλάνα επιστρέφουν Έλληνες από Ιταλία, Πολωνία και Ισπανία

Με τρεις πτήσεις από το Λονδίνο έφτασαν στην Αθήνα 400 Έλληνες από το Λονδίνο.

Covid-19: Οργή στη Βρετανία για τα ελλιπή μέτρα αντιμετώπισης του ιού

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ του Υπουργείου Υγείας τους περίμενε στο αεροδρόμιο, προκειμένου να κάνει θερμομέτρηση σε όλους τους επιβάτες και να τους πάρει επίχρισμα, για να ελεγχθούν για κορωνοϊό.

Επιστήμονες εξηγούν στο Star τους κινδύνους της «ανοσίας της αγέλης»

Σύμφωνα με το τελευταίο πρωτόκολλο για όσους έρχονται από το εξωτερικό, υποχρεούνται να μείνουν για 14 μέρες σε καραντίνα κατ' οίκον. Θα εφαρμοστεί ο αυστηρός έλεγχος για την τήρηση του περιορισμού τους στο σπίτι.

Οι προσπάθειες να επαναπατριστούν Έλληνες από χώρες τις Ευρώπης εντείνονται. Φοιτητές Erasmus και τουρίστες αλλά και Έλληνες που  έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον τους στις πρεσβείες, για επιστροφή  τους, καταγράφονται στους καταλόγους και θα επιστρέψουν με ειδικές πτήσεις. 

Με παρέμβαση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, αύριο με πλοία και αεροπλάνα επιστρέφουν Έλληνες από την Ιταλία, την Πολωνία και την Ισπανία.

Νέοι και ηλικιωμένοι αψηφούν τα μέτρα και συνωστίζονται σε πλατείες και πάρκα

Αν και οι περισσότεροι έχουν συμμορφωθεί με τις οδηγίες και τη σύσταση «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», κάποιοι κόβουν βόλτες παρέες -παρέες, ποζάρουν ανέμελα και παίζουν  ποδόσφαιρο. 

Όπως κάποιοι νεαροί σε γήπεδο της Λαμίας, που χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνιούσαν όχι για τον κορωνοϊό αλλά για να σκοράρουν.

Στην Πάτρα οι αστυνομικοί από τα μεγάφωνο προτρέπουν τον κόσμο να πάει στο σπίτι του. Σε Πάρκο πολύ κόσμος κάνει τη… βόλτα του.
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top