Δίκη Τοπαλούδη: Τι είπε ο νέος δικηγόρος του Ροδίτη για την υπόθεση

Στις 10 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη

Σε περίπου μια εβδομάδα θα συνεχιστεί η δίκη για την κακοποίηση και τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. 

Την Τρίτη, υπήρξε ένταση στο δικαστήριο, καθώς ο Ροδίτης κατηγορούμενος επιτέθηκε φραστικά στον συγκατηγορούμενό του, σε συγγενείς αλλά και στον δικηγόρο του, με αποτέλεσμα να προσληφθούν δύο νέοι δικηγόροι για την υπεράσπισή του. 

Τοπαλούδη: Έκλεισε με ένταση η δίκη - Ξέσπασε ο πατέρας της

Ο νέος δικηγόρος του Ροδίτη, Χάρης Αμπράζης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας. 

«Μπαίνουμε σε μια διαδικασία να δούμε σε ποιο μέγεθος ήταν ο δόλος, πώς προξενήθηκε» είπε ο Χάρης Αμπράζης. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να έχουμε μια σφαιρική γνώση» συνέχισε. 

Σχετικά με το χρονικό περιθώριο που έχει δώσει το δικαστήριο μέχρι την εν νέου συνεδρίαση, ο δικηγόρος του Ροδίτη είπε πως «πάντα χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Μελετάμε και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο». «Η συνέχιση της διαδικασίας και ο χρόνος θα τα διευκρινήσουν όλα» κατέληξε. 

Πατέρας Ελένης: «Αν είχε συναινέσει, γιατί της τα έκαναν όλα αυτά;»

Έχασε την ψυχραιμία του ο πατέρας της Ελένης κατά τη διάρκεια της δίκης την Τρίτη, όταν άκουσε τον έναν από τους δύο κατηγορουμένους να λέει πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της κόρης του.

Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», «για ποια συναίνεση μιλάμε όταν τη μαχαίρωσαν; Τι να πει ένας πατέρας σε κάποιον που προσπαθεί με θεατρινισμούς και με ψέματα να σώσουν ό,τι μπορούν να σώσουν;». 

Όσα είπε ο πατέρας της Ελένης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σύμφωνα με τον πατέρα της Ελένης, οι κατηγορούμενοι αποσκοπούν στην καθυστέρηση της διαδικασίας. «Η δικαιοσύνη κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους και κάποια στιγμή η παράσταση θα λάβει τέλος» είπε χαρακτηριστικά.  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top