Απεβίωσε ο Ανδρέας Κρητικός, ιδρυτής των σούπερ μάρκετ «Κρητικός»

Σε ηλικία 95 ετών

σουπερ μαρκετ Κρητικος

Σε ηλικία 95 ετών απεβίωσε ο Ανδρέας Κρητικός, ιδρυτής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Κρητικός». 

Σε ανακοίνωση τους τα σούπερ μάρκετ αναφέρουν: Ο Ανδρέας Κρητικός με την ξεχωριστή προσωπικότητά του, ήταν αυτός που ενέπνευσε τις αξίες της αλυσίδας στα τρία παιδιά του Νεκτάριο, Άγγελο, Δημήτρη που ανέλαβαν με την σειρά τους την υλοποίηση του οράματός του, ως συνεχιστές του έργου προσφοράς που ξεκίνησε από το 1948.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτές είναι οι απώλειες που τον στιγμάτισαν

Αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα για όλους γεμάτος όρεξη για ζωή, κοινωνικές ευαισθησίες και δημιουργικότητα. Ξεχώριζε για το ήθος του, την εντιμότητα, το πάθος και την ευθύτητά του, αρχές με τις οποίες πορεύτηκε και υπηρέτησε την τοπική κοινωνία αφήνοντας σε όλους μας σημαντική παρακαταθήκη.
Η είδηση του θανάτου του προκαλεί απέραντη θλίψη σε όλη την οικογένεια και τους εργαζομένους της αλυσίδας.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 04 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγίτσα) στην Αίγινα.

Αυτούς τους διάσημους Έλληνες αποχαιρετήσαμε τη χρονιά που φεύγει

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την ημέρα της κηδείας να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα της Αίγινας. Τα καταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραμείνουν κλειστά 12:00 με 14:00 την ίδια ημέρα.
Η οικογένεια επιθυμεί, αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στο Νοσοκομείο Αίγινας  “Ο Άγιος Διονύσιος” στον αριθμό λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας : GR2501102410000024129601415.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top