Αυτούς τους διάσημους Έλληνες αποχαιρετήσαμε τη χρονιά που φεύγει

Εννέα θάνατοι για το 2019

Η είδηση του θανάτου τους έφερε θλίψη όχι μόνο στις οικογένειές τους, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εννέα επώνυμοι Έλληνες, τόσο από τον κόσμο της μουσικής και της υποκριτικής όσο κι από της τηλεόρασης και των media, έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που πέρασε.

Θέμος Αναστασιάδης
Άφησε την τελευταία του πνοή στις 22 Ιανουαρίου. Σε ηλικία 61 ετών, έφυγε από τη ζωή, μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στην Ελβετία.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Θέμου Αναστασιάδη

Φαίδων Γεωργίτσης
O «αιώνιος» γόης του ελληνικού κινηματογράφου πέθανε σε ηλικία 80 ετών μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Φαίδων Γεωργίτσης: Αυτή ήταν η τελευταία του δημόσια εμφάνιση

Κώστας Σγόντζος
Ήταν γνωστός Έλληνας παρουσιαστής ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών και πρώην σύζυγος της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Νανάς Παλαιτσάκη. Πέθαε σε ηλικία 62 ετών έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό.

Νανά Παλαιτσάκη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του Κώστα Σγόντζου

Τάκης Μόσχος
Στα 68 του χρόνια πέθανε ο ηθοποιός, Τάκης Μόσχος, που είχε πέσει σε κώμα μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων και μακρά νοσηλεία.

Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος σε ηλικία 68 ετών

Τάσος Περζικιανίδης
Ο «Χάμπος», ένας από τους χαρακτηριστικότερους Πόντιους από την κωμική σειρά «Εμείς & Εμείς» του Mega, άφησε την τελευταία του πνοή στις 4 Ιουνίου. 

Κώστας Ευριπιώτης
Στις 30 Μαΐου πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο ο αγαπημένος ηθοποιός. Το Μάιο του 2018 ο μόλις 56 ετών Κώστας Ευριπιώτης, είχε δηλώσει στο «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι είχε κάνει μία σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι. 

Θάνατος Κώστα Ευριπιώτη: «Πατέρα θα είσαι πάντα το φως στη ζωή μας»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Ο θάνατος τους στις 9 Σεπτεμβρίου θύμισε στην Ελλάδα το πόσο σπουδαίος καλλιτέχνης ήταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Πέθανε στα 63 του στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας, μετά από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του.

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τον βρήκε νεκρό η κόρη του

Τάκης Σπυριδάκης
Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 «έφυγε» από τη ζωή ο «Αγαπούλας« σε ηλικία 61 ετών. Για χρόνια ο ταλαντούχος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Πέθανε ο Τάκης Σπυριδάκης

Σοφία Κοκοσαλάκη
Μόλις 46 ετών, η είδηση θανάτου της διεθνούς σχεδιάστριας μόδας, Σοφίας Κοκοσαλάκη, συγκλόνισε την παγκόσμια μόδα. «Έφυγε» μέσα σε διάστημα μόλις δύο μηνών από τη στιγμή που άρχισε να επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της εξαιτίας του καρκίνου. 

Έφυγε από τη ζωή στα 47 της η σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top