Θάνατος Κώστα Ευριπιώτη: «Πατέρα θα είσαι πάντα το φως στη ζωή μας»

Συγκλονίζει το μήνυμα των παιδιών του

Ανείπωτη είναι η θλίψη στο ελληνικό θέατρο από την είδηση του θανάτου του Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. 

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες βρισκόταν σε κώμα, δεν άντεξε και «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι. 

Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης: «Ο ηθοποιός ήταν σε κώμα δύο εβδομάδες»

Στο πλευρό του πάντα, οι δυο γιοι του, Αδαμάντιος και Ίωνας, η σύντροφός του και η πρώην σύζυγός του. 

Μάλιστα λίγη ώρα μετά τον θάνατό του, τα παιδιά του και η σύντροφός του, είπαν το δικό τους «αντίο» μέσα από τον λογαριασμό του ηθοποιού. 

«Πατέρα μας… Κώστα μου… Θα είσαι πάντα το φως στη ζωή μας», έγραψαν και κάτω από την ανάρτηση έπεσαν «βροχή» τα σχόλια των θαυμαστών του Κώστα Ευρυπιώτη που εξέφραζαν τα συλλυπητήριά τους για το χαμό τους και έδιναν κουράγιο στην οικογένειά του. 

Ο ηθοποιός τον Μάιο του 2018 είχε κάνει μία σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι, καθώς είχε μια φλεγμονή, τα συμπτώματα της οποίας τον απομάκρυναν από τις πρόβες της παράστασης «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης».

Τον Μάρτιο του 2019 είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού. Από τον Απρίλιο του 2019 ανακοινώθηκε ότι νοσηλευόταν στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο λόγω καρκίνου.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top